EvenimenteȘcoala de vară Grow Wild - SOR se întoarce

Școala de vară Grow Wild – SOR se întoarce

Dat fiind succesul pe care l-a avut anul trecut ediția pilot a Școlii de vară, Societatea Ornitologică Română – SOR a decis ca anul acesta să organizeze mai multe serii pentru copiii pasionați de natură. Astfel, întreaga lună iulie este dedicată copiilor dornici să învețe cât mai multe despre natură, direct în natură.

Grow Wild SOR, oferă micilor naturaliști experiențe de neuitat pe parcursul a patru serii de câte 5 zile, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, după preferințe și disponibilități:

  • 1 – 5 iulie,
  • 8 – 12 iulie,
  • 15 – 19 iulie și
  • 22 – 26 iulie.

Atenție: Se pot înscrie doar copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani!

Locația este aceeași ca și cea din anul trecut, Parcul Etnografic Național ”Romulus Vuia”, de pe Tăietura Turcului. Copiii vor fi preluați de către angajații și voluntarii SOR de la poarta laterală, situată pe drumul dintre parc și pădurea Hoia la ora 9.00 și vor fi predați părinților în același loc, la ora 17.00.

Sperăm ca, în timp, cu aceste școli de vară să creștem acel public care să iubească natura și să dorească să o protejeze. Activitățile vor fi diverse, fiecare serie având ateliere în care vor învăța despre plante, păsări, dar și alte viețuitoare (insecte, reptile și amfibieni, mamifere), dar va fi mai multă joacă decât anul trecut, promit organizatorii.

Mai multe detalii despre programul oferit copiilor la Școala de vară Grow Wild SOR găsiți AICI, iar formularul de înscriere îl găsiți aici,

Mai Multe

More article