Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariRochiţele fermecate Princess Melina

Rochiţele fermecate Princess Melina

Princess Melina reprezintă pentru ea toate momentele de satisfacţie, împlinire şi fericire adevărată, din ultimii …aproape 8 ani. Mai exact, tot ceea ce este legat de fetiţa ei.

Da, Melina este fetiţa, iar Luciana e mama. Şi-a dorit mult, ca orice mamă de fată, să îşi vadă copila ca o prinţesă, să îi împletească părul şi să o îmbrace cât mai frumos…ca în basme.

Melina şi Luciana
Melina şi Luciana

Nu ştia că are acest talent, nu ştia că poate crea rochiţe…şi nu orice fel de rochiţe, ci din acelea de prinţese.
Totul a început timid, cu lecţii de croitorie, cu meserie ,,furată,, de la cele mai bune în breaslă, a continuat cu un masterat în design vestimentar, cu o diplomă recunoscută internaţional şi o lucrare de diplomă care a lăsat publicul cu gura căscată de uimire, iar acum vorbim de un adevărat atelier, de colecţii, de comenzi care sunt uneori prea multe…şi de satisfacţie profesională.
…În limba greacă, Melina înseamnă miere…şi dacă în poveste, fata împăratului îşi iubea părintele „ca sarea în bucate”, mie, Melina „mica mea printesă” mi-a îndulcit viaţa de când a venit pe lume.
Povestea rochiţelor a început atunci când îi citeam Melinei poveşti cu zâne bune şi frumoase prinţese. Citeam fericirea pe chipul ei; îi citeam în ochii mari şi albaştri, dorinţa de a fi ca ele. O pirueta într-o rochiţă frumoasă, ca de bal, o făcea să zâmbească pentru tot restul zilei şi să se simtă printesă.
Dar ce înseamnă să fii prinţesă, dincolo de vestimentaţie? Trebuie să ai încredere în tine, să ştii să zâmbeşti, să împarţi bucurie în jurul tău, să dăruieşti şi să iubeşti…
De cele mai multe ori atingerea unui material fin, un volănas, o fundiţă, o panglica lucioasă, stralucirea unei pietre preţioase ori frumuseţea unei flori pictate te pot face să păşeşti mai încrezătoare, să ai curaj, să crezi că totul e posibil…să te simţi frumoasă, răsfăţată şi, pentru o clipă…o adevărată prinţesă! (Luciana Plavoşin)


Între timp au fost multe momente cu Melina şi rochiţele unicat create pentru ea, d dragul ei, cu defilări de modă şi pentru prietenele Melinei…o poveste cu cel puţin 4 capitole mari (colecţii de rochii şi rochiţe unicat)
Pentru ea am desenat, timid, prima mea rochiţă…pentru ea, dar şi pentru toate celelalte fetiţe care, îmbrăcând o rochiţă creată de mine, au zâmbit, au stralucit, au păşit încrezătoare, cu fruntea sus şi cu ochii strălucind de fericire şi s-au bucurat că visul lor a prins viaţă.
Le iubesc pe toate aceste micuţe printese, zâmbetul şi fericirea lor mă bucură, mă inspiră şi îmi dau încrederea de a merge mai departe.
Melina mi-a spus într-o zi: Mamă sunt mândră de tine că faci atâtea fetiţe fericite cu rochiţele tale. Am învatate de la ele, de la fetiţele-printese care îmi poartă rochiile, că dacă visezi şi crezi cu adevarat în visele tale, într-o zi…basmele, visele tale pot deveni realitate! (Luciana Plavosin)

Doriţi să admiraţi aceste minunate rochiţe…Princess Melina este şi pe Facebook, dar pregăteşte o surpriză şi pentru publicul din Cluj Napoca. Va avea un stand ,,fermecat,, la Târgul de Crăciun de la Iulius Mall…care va avea loc în două etape în luna decembrie 3-7 şi 18-24 .

 

Ramona Mihu

 

Mai Multe

More article