Poveşti din ClujRobbie Williams şi momentele speciale din concertul de la Cluj

Robbie Williams şi momentele speciale din concertul de la Cluj

Nu sunt un mare fan al lui Robbie Williams, însă ascult cu mare drag, în special piesele scrise pentru copiii lui (Go Gentle şi I love my life). La mult aşteptatul său concert, de la Unotld 2019, am ajuns pregătită de ceva Wow.

Momentele speciale pregătite pentru publicul de la UNTOLD au fost interesante. La fel ca pe alte scene, şi-a găsit ad-hoc, în public, un partener de sex feminin pentru piesa pe care o cânta cu Nicole Kidman, Something stupid. Apoi a avut un duet cu tatăl lui, Robert Peter Williams, compozitor şi entertrainer britanic, născut într-o zi de 13 în 1974, câteva minute de acapella cu întreaga trupă şi interactivitate pe note cu audienţa, cu cei aproximativ 70.000 de festivalieri.

 

 

După câteva din piesele sale cunoscute: Let me entertain you, She’s the one, Feel, Love my life, Angels, artistul britanic a încheiat cele aproape două ore de concert, cu piesa My Way.

Însă, Robbie Williams, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT, cântăreţul votat în 2004 ca Cel mai bun artist al anilor ’90 şi introdus, în acelaşi an, în UK Music Hall of Fame, nu a fost în cea mai bună formă, la Cluj. Ceva nu a ţinut cu el. O fi fost oboseala, vocea, sunetul…

Ultima zi de UNTOLD 209, pentru mine s-a încheiat după setul lui David Guetta. Renumitul DJ s-a întors la Cluj, a doua oară, şi şi-a exprimat aprecierea pentru amploarea fenomenului, pentru ceea ce a devenit acest festival, comparativ cu prima ediţie la care a participat prima dată.

David a avut şi un moment dedicat AVICII, DJ-ul suedez care s-a sinucis în aprilie 2018 şi care, în urma unei colaborări cu David Guetta, (2012 -Sunshine) a obţinut o nominalizare pentru Premiile Grammy.

David Guetta a oferit un show de excepţie!

 

 

Mai Multe

More article