Poveşti de binePrimavara dăm jos hainele și kilogramele în plus

Primavara dăm jos hainele și kilogramele în plus

Odată cu apropierea primăverii, ne decidem brusc să slăbim, să ne tonifiem, să fim frumoase. Doar gândul că vom da jos hainele groase care mai acopereau ceea ce era de acoperit ne provoacă de fiecare dată fiori. Iar acești fiori nu sunt doar de plăcere ci și de ….îngrijorare. Ce e de făcut ?

Ca de fiecare dată, răspunsul la această întrebare îl aflăm de la Mihaiela Petean, specialista noastră dragă de la Evital.

„Primăvara este anotimpul cel mai potrivit pentru curele de revigorare, detoxifiere și de remodelare corporală. De ce? Pentru că suntem foarte motivate. Pentru că fiecare își dorește să schimbe ceva, să îmbunătățească ceva. Faptul că suntem motivate și dornice să facem unele eforturi, ne ajută enorm.”

Așadar, având în vedere faptul că motivate suntem toate și dornice de asemenea, ce facem concret ca să „înflorim”și noi primăvara aceasta?

„Acum e momentul cel mai potrivit să facem mici schimbări în alimentație. Să înlocuim mâncarea gătită cu salate proaspete și savuroase, să înlocuim dulciurile cu fructe de sezon. Să suplimentăm consumul de legume frumos colorate în detrimentul celorlalte preparate.”

Până aici nu e prea greu, e chiar tentant să mâncăm mai „colorat” și mai „de sezon”. Ajunge însă doar atât?

„Desigur că nu e suficient. E indicat acum să mărim considerabil nivelul de hidratare odată cu ședințe regulate de drenaj limfatic. Atenție însă ! Hidratarea nu înseamnă sucuri de fructe- acestea înseamnă enorm de mult zahăr și ne vom păcăli singure. Hidratarea înseamnă apă, pur și simplu mai multă apă. Iar drenajul limfatic nu este doar necesar în această perioadă, dar e și foarte indicat.”

Bun, fructe, legume, verdețuri de sezon, multă apă și drenaje limfatice. Dar cum scăpăm de colăcei? Cum scăpăm de celulită? Cum ne tonifiem?

„Cu un program intensiv și personalizat de masaje efectuate cu aparatură specifică, combinate cu produse cosmeceutice performante de remodelare corporală, se obțin rezultate excepționale într-un timp relativ scurt. Vă aștept la cabinet așadar, să vă convingeți de eficiența acestor tratamente. La fiecare început de primăvară, compunem proceduri noi, propunem produse de ultimă generație și, desigur, oferim pachete promoționale de nerefuzat.”

Totul pare nespus de simplu atunci când o asculți pe Mihaiela. Când însă mai și vezi rezultatele muncii ei, acel simplu devine spectaculos. Dar să nu uit…. Cabinetul ei se metamorfozează și se adaptează în permanență. Acum e cu flori, culori și miros de primavară !

Pe Mihaiela Petean o găsiți AICI, gata oricând să vă consilieze, să vă îndrume și să vă ajute să întâmpinați primavara mai frumoase, mai sănătoase și mai fericite.

 

Mai Multe

More article