Poveşti de binePrimăvara corpul nostru se "dezbracă" de iarnă

Primăvara corpul nostru se „dezbracă” de iarnă

Pielea noastră are nevoie să respire, însă este împiedicată de propriile celule. Cum aşa? E normal! Dacă celulele moarte nu sunt îndepărate prin gomaj, pielea de pe tot corpul are de suferit.

Gomajul este ca un aspirator pentru unele probleme de piele!

Pielea ta trăieşte odată cu noi. Celulele se nasc în profunzime, migrează spre suprafaţă şi mor. Din păcate ele nu vor să ne părăsească şi rămân, moarte, la suprafaţa pielii noastre şi o asfixiază! Acţiunea gomajului stimulează microcirculaţia sanguină de la suprafaţă şi reînoirea celulară.

După gomaj, pielea se revitalizează, devine mai catifelată şi este pregătită să primească îngrijirile de care are nevoie.
Există tot felul de variante de gomaj care pot fi aplicate în casă: cu zaţ de cafea, cu mălai, cu argilă, miez de sâmburi de fructe mărunţiţi, sare etc.

Sunt şi variante profesionale şi am găsit câteva destul de interesante şi la preţuri accesibile.

Exfoliantul corporal cu Rhyolită.

L-am pus primul pentru că este un produs nou şi are un preţ foarte bun.

Pentru 450 de ml plăteşti doar 144 de lei. Rhyolita este o rocă vulcanică cu densitate mică care s-a format din magma vulcanilor Strombolia.

Datorită puternicei sale acţiuni abrazive realizează o exfoliere sigură fiind mineralul ideal pentru pentru regenerarea pielii şi netezirea epidermei.

În compoziţia lui se mai găseşte Papayaslim, o substanţă activă cu efect puternic pentru creşterea delicateţii, fermităţii şi tonicităţii pielii.

 

 

 

Exfoliant facial trifazic cu pulbere de perla 

Emulsia, pe care o achiziţionaţi la cantitatea de 250 de ml cu 139 de lei, a fost concepută de SummeCosmetics pentru a curăţa, a hrăni şi a tonifica în profunzime pielea prin intermediul unui peeling delicat.

Pulberea de perlă stimulează regenerarea celulară accentuând funcţia de scut a pielii în faţa condiţiilor externe agresive.

Produsul este ideal pentru tratamentele anti-îmbătrânire şi acţionează ca un înălbitor pentru petele faciale.

 

Din aceeaşi gamă SummeCosmetics, dar dedicată exclusiv tenului, face parte Crema exfoliantă cu coajă de caise

Preţul este de 101 lei, însă cantitatea este mare, 250 ml.

 

Această cremă acţionează ca un exfoliant asupra celulelor moarte, curăţând în profunzime şi facilitând o mai bună respiraţie şi oxigenare celulară.

După fiecare etapă de curăţare a pielii, trebuie să urmeze un tratament de hidratare. Păstrăm gama, pentru că produsele aceleiaşi game sunt gândite să se completeze şi alegem Crema hidratantă pentru ten mixt şi gras Hydro Balance.

Dacă o comandăm online, pentru că doar aşa se poate, plătim 187 de lei pentru 250 ml.

Această cremă creată în Spania, la fel ca celelalte produse prezentate aici, asigură un tratament perfect pentru echilibrare.

Reduce efectul de sebum şi estompează efectul de luciu în cazul tenurilor mixte şi/sau grase, contribuind la păstrarea unui bun nivel de hidratare.

 

Cu efect antiseptic şi antiinflamator, gelul-cremă are efect revigorant pentru tenuri mixte. Alegeţi în funcţie de preferinţe!

 

 

Mai Multe

More article