Poveşti de călătoriePrima nuntă pe schiuri la Cavnic

Prima nuntă pe schiuri la Cavnic

El e monitor de schi, ea e pasionată de acest sport. El era pe pârtie la Cavnic, ea era la schi și s-au întâlnit!

Nu a început ca o poveste spectaculoasă, cu personaje de basm, într-un cadru neobișnuit, însă așa a continuat sau, mai bine zis, așa s-a încheiat primul episod important al relației.

După un an de zile de la prima întâlnire, pe la jumătatea lui ianuarie 2019, Radu și Miruna, pentru că despre ei se spune în povestea noastră de azi, au ales să trăiască împreună sub același nume. Locul trebuia să fie acela în care s-au întâlnit și și-au alimentat reciproc, cu aripi, primii fluturi din stomac.

Așa s-a întâmplat că părinții, rudele și prietenii apropiați s-au întâlnit pe pârtie, la SuperSki Cavnic, să fie martorii unui eveniment unic, căsătoria celor doi tineri.

În urma cu un an de zile, în ianuarie 2018, Radu și Miruna s-au cunoscut pe acceași pârtie pe care anul acesta, după apusul soarelui, au adunat alături de ei 60 de persoane. Mirii au purtat echipament de schi, complet. Au parcurs, în sus, un drum cu telescaunul, au coborat  pârtia pe schiuri și s-au oprit jos, la bază, pentru ceremonie. Au avut parte de toate cele necesare pentru ca atmosfera să fie de neuitat. Chiar și lalele au fost asortate cu albul din jur.

După ce primarul din Cavnic a oficiat căsătoria, mirii au primit și binecuvântarea unui preot. Acesta din urmă, schior și el, venit din UK special pentru această ocazie, are povestea lui pe care vi-o vom spune altă dată.

Cu nasurile înghețate, mirii și alaiul au fost invitați în restaurantul SuperSki. Acolo au dansat și s-au bucurat până dimineața. Și, ca în orice poveste cu final foarte fericit, sperăm să trăiască frumoși și sănătoși, împreună, până la adânci bătrâneți, dacă între-timp nu se inventează ceva elixir super accesibil, pentru tinerețe fără bătrânețe.

 

Mai Multe

More article