#Neversea2019 Chill Out

Festivalul s-a ridicat la aşteptările noastre şi sper că şi alţii sunt de aceeaşi părere. Si anul acesta, Neversea ne surprinde cu o atmosferă uimitoare.

Prima seară am plănuit-o una de „explorare”. Încă de la intrare am remarcat detaliile ce dadeau un vibe de aventură. Ţinutele festivalierilor sunt foarte diversificate şi, dacă priveşti în ansamblu, tot decorul, intri într-o cu totul o altă lume, cea pe care ţi-o doreai când ai cumpărat biletul la Neversea 2019.

Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost acest „parculeţ” decorat cu copăcei coloraţi. Râsetele, relaxarea şi distracţia pictau şi acest decor. În fundal se auzea o melodie nici foarte rimată, nici foarte lentă, tocmai potrivită pentru o atmosfera chill.

Am mers mai departe până la cortul de beauty. Aici am găsit o altă formă de vibe. O mulţime de fete super aranjate, cu coafuri de toate felurile, tatuaje şi haine ce urmau a fi probate se distrau. Întregul cort era plin de veselie şi chicote. În chill zone este loc şi pentru băieţi. Sunt amenajate zone cu diferite Jenga şi şah în variantă gigant.

Am încercat să stau de vorbă cu cei din festival. Era greu să auzi ceea ce ţi se răspunde, dar am reuşit, totuşi să aflu, de la un grup de fete vesele, că au venit pentru prima dată la Neversea şi că sunt fericite să îşi vadă artiştii preferaţi:

‘Ne place super mult aici, nu ne aşteptam la aşa o atmosferă! Toată lumea e plină de viaţă şi totul arată super. Abia asteptăm să îl ascultam pe G-Eazy.’

Chiar dacă sunt şi hateri Neversea sau Untold, aceste festivaluri, din experienţa proprie, înseamnă mult mai mult decât gălăgie, aglomeraţie şi agitaţie mare. Este un vibe pe care nu îl pot descrie, el trebuie simţit şi cele mai potrivite locuri pentru asta sunt main stage şi chill zone.

Acum ma duc şi eu la concerte. Mâine promit mai  multe de la main stage.

Lavinia Elkadi

Mai Multe

More article