EvenimenteNeversea 2019, în iulie, la Constanţa

Neversea 2019, în iulie, la Constanţa

Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019 la Constanța pe plaja cu acelaşi nume.

Primii artiști confirmați pentru Neversea 2019 sunt Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Rudimental DJ, Sub Focus DJ Set & ID şi Wilkinson DJ Set & MC AD-APT.

Neversea 2019, se anunță a fi o ediţie spectaculoasă. Pe cele 7 scene amplasate pe plaja Neversea vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Rapper-ul american G-Eazy vine pentru prima oară în România, pe scena principală a festivalului. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears, dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

Neversea, poreclit şi „UNTOLD-ul de la mare” a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene, la primele două edişţii.

La malul Mării Negre s-a aliniat şi în 2018 un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM. Au urcat pe scenă trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki, iar în cele 4 zile de festival, s-au înregistrat peste 210.000 de spectatori.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, în 2019. Melodii precum „Price Tag”, „Domino”, „Bang Bang”, dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România.

Mai Multe

More article