Poveşti de bineMasaj cu miere şi roci vulcanice, la Salty Spa

Masaj cu miere şi roci vulcanice, la Salty Spa

Aţi avut vreodată parte de masaj cu miere? Dar de unul cu pietre vulcanice? Nici eu, dar sunt curioasă!

Nu am auzit, încă, de persoane care să nu suporte un masaj de relaxare. Cu siguranţă, dacă există, sunt foarte puţine pentru că, cine ar refuza o binemeritată relaxare după o zi încărcată de griji şi muncă. Masajul de relaxare este una dintre ofertele de SPA de la Salty Spa, din Cluj Napoca.

Masajul anticelulitic sau cel facial nu sunt ieşite din comun, însă, masajele cu pietre vulcanice sau cu miere…au iz exotic. Masajul cu roci vulcanice combină mai multe tipuri de terapie: aromaterapia, hidroterapia şi termoterapia. Această combinaţie poate, cu pricepere, să înlăture o doză mare de stres sau să amelioreze dureri articulare şi, spun specialiştii, ajută fibrele de colagen să se întindă mai bine. Până şi vânătăile pot dispărea, în unele cazuri, după un masaj cu rocă vulcanică.

Ştiu la ce v-aţi gândit când aţi citit despre masajul cu miere: lipicios, dulce, …o să mă lipesc de prosopul de pe pat sau …după, aş sări în jacuzzi-ul de la parterul centrului Spa.

Ei bine, cu siguranţă deveniţi mai lipicioşi, dar asta nu e neapărat ceva rău:)

Apimasajul este puternic detoxifiant, tonic şi revigorant pentru întreg organismul.

Şi dacă tot sunteţi la Salty Spa vă puteţi programa pentru împachetări cu ciocolată (da, am o mare problemă cu dulciurile), cafea, alge marine, parafină sau nămol. Toate sunt foarte importante, atât pentru diferite afecţiuni, cât şi pentru relaxarea organismului şi eliberarea de stres. Pentru ce tip de împachetare puteţi opta la Salty Spa Someşeni, citiţi AICI

Am fost la Salty Spa Someşeni şi am fimlat, pentru voi, încăperile în care se fac masajele şi tratamentele corporale şi l-am cunoscut şi pe unul dintre fizioterapeuţi. Puteţi beneficia de toate. Nu aveţi nevoie de mari investiţii mai ales că s-au lansat de curând cardurile cadou. Cardul SILVER este un card valoric de 150 de lei (clientul poate opta pentru orice serviciu până la epuizarea celor 150 de lei). Cardul GOLD este de 300 de lei şi are aceleaşi caracteristici ca cel SILVER.

Şi mai este ceva ce găsiţi, în Cluj, doar la Salty Spa, în Someşeni. Este vorba despre patul cald de sare pe care staţi întins, în timpul masajului. Sarea nu vă face bine doar dacă suferiţi de reumatism, ci sarea caldă, în contact cu pieptul vă poate elibera de dureri în gât, răceală sau tuse seacă.

Salty Spa Someseni
Salty Spa Someseni

Am lăsat sarea la final, cu un scop. Tot la Salty Spa este amenajată o mini salină dotată cu tot ce este necesar pentru ca cei mici, de exemplu, să nu se plictisească în timpul tratamentului, dar asta este tema următorului episod din seria Salty Spa Someşeni .

…………….

Salty Spa Someşeni este singurul centru SPA din Cluj-Napoca specializat în terapii saline. Este situat în zona Băilor Someşeni, zonă bine cunoscută pentru potenţialul balneo-climateric de aproape 100 ani. Salty Spa Someşeni este locul ideal în care vă puteţi relaxa şi avea grijă de sănătate prin intermediul terapiei saline.

Şi dacă vreţi să aflaţi despre bonusurile de care puteţi beneficia la Salty Spa sau doar să faceţi o programare încercaţi AICI

 

Mai Multe

More article