Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariMail pentru un act sexual reuşit

Mail pentru un act sexual reuşit

De la începutul anului 2015 am pornit o ciornă pentru acest articol. Nu m-am gândit, la început, cât de multe informații voi aduna și la cât de multe încercări mă va supune „sistemul”.

Cum care sistem?

Sistemul care, programat fiind, transmite mailuri anapoda cu tot felul de informații „vitale”.

Știu că ar trebui să nu mă plâng dacă, de bunăvoie și nesilită de nimeni, mi-am scris adresa de mail pe tot felul de site-uri.

Să încep cu începutul!

Cu siguranță, nu sunt singura căreia Inboxul i se umple zilnic cu mesje de tipul: Ultima șansă la transport gratuit sau Mai sunt 24 de ore de reducere…

La început am fost sigură că „sistemul” știe că sunt reprezentantă a sexului frumos și plângăcios și, astfel, îmi personalizează mesajele…măcar atât dacă tot intră abuziv.

Era ok…Fashioneaza-te, fii în trend, pantofi de sezon cu 50% reducere, încearcă Pastila de slăbit, Scapă acum de toxine...minim 10 kg…

Era și unul în care ți se garanta 500 de euro câștig, în doar doua zile de stat acasă și lucrat ceva pe calculator.

M-am amuzat citind titurile, dar nu am deschis niciunul…aaaaaa aproape niciunul.

Chiar dacă îmi dresc, parcă dintotdeauna, să slăbesc, nu m-a făcut să-l doresc, nici măcar vaccinul cu efect de slăbire instant și care durează până la 3 ani.

Bine, recunosc! Cum să nu deschizi primul mail primit vreodată în viața ta și care, la subiect, îți promite: Viață sexuală fericită…o fiolă înainte de actul sexual…efect până la 72 de ore.

Fericirea este un concept relativ, indiferent dacă este sub formă de atribut, o știm cu toții.

Nu sunt nefericită, nu mă înțelegeți greșit, dar asta mi-a captat atenția și …nu am rezistat. L-am deschis.

Pulverizezi pentru erecție instant. Dacă doriți să vă rezolvați rapid problemele de erecție, în mod sigur și mai ales eficace, … este soluția corectă.

Mii de persoane din toată lumea l-au testat cu succes!

În toată Europa e considerat un remediu infailibil. Nu e nevoie să așteptați pentru a-i vedea efectul. E de ajuns să pulverizati puțin … pe p…și, imediat, acesta se va întări, chiar dacă nu ați mai avut o erecție de ani de zile!

Am înțeles, deci și asta înseamnă fericire. Din păcate, „sistemul” a greșit. Eu NU AM AVUT NICIODATĂ O ERECȚIE și nici nu cred că aș putea avea fără o intervenție chirurgicală complicată de care nu am nevoie.

Am sunat un prieten, de fapt o prietenă. I-am povestit imediat. Mi-a spus să dau SCAN la antivirusul de pe laptop.

-Cu toate că, spunea ea, ar fi interesant să vezi efectul dacă pulverizezi, tot flaconul, în troleu, la oră de trafic intens. Ai face fericiți o droaie de clujeni. 

Sper că nu s-a comandat instant, odată cu deschiderea mailului…poate mi-a citit „sistemul” și numărul contului, pus e undeva pe vreun site de comenzi. Da, tare neatentă sunt!

Acum m-am convins! Și am și un plan bun pentru 2016. Nu mai deschid mesaje despre viața sexuală sau despre concepte relative.

Rămâne să mă mulțumească doar fraza de la subiect: Lejerii de pat la cel mai mic preț, 10 super devoratori de grasime 100% naturali, Încearcă cele mai bune saltele, Slăbești în somn…

 

 

Mai Multe

More article