Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariIcognito cu mască elegantă. Noua colecție Luciana Matei

Icognito cu mască elegantă. Noua colecție Luciana Matei

Sunt vremuri dificile pentru toți. Pentru creatorii de frumos, perioada asta, cu evenimente anulate, stat în casă și informații alarmante în mai toate feed-urile de socializare, este o adevărată provocare la continuitate, inspirație și supraviețuire.

Designerii vestimentari trebuie și ei să se adapteze, mai ales că, noi toți avem nevoie de frumos, poate, mai mult ca oricând.

Calitate, confort, minim de protecție și, în același timp, frumos pentru ochi și trup, asta își dorește, în aceste timpuri, să creeze orice designer vestimentar bine ancorat în realitate și trend.

După ce a terminat de cusut măști și cearceafuri pentru unul din spitalele timișorene, designerul Luciana Matei s- a pus din nou pe creat de frumos.

Noua colecție se numește Incognito și este compusă din peste treizeci de piese, rochii, bluze și salopete.

Ideea pentru noua colecție m-a copleșit, pur și simplu, în timp ce coseam pentru medicii din Timișoara. Am realizat că vom avea nevoie cu toții de măști, o perioadă mai lungă de timp și, pentru a găsi un minim de bucurie în faptul că suntem constrânși să ne protejăm, în această perioadă și poate în altele viitoare, cine știe; am pus culoare și frumos pe aceste accesorii vestimentare zilnice. 

Colecția nouă se adresează femeilor care merg la muncă sau doar la cumpărături și își doresc să fie frumoase și să se simtă bine. Este multă culoare în această nouă colecție și sunt creații adaptate nevoilor actuale. Materialul folosit este bumbacul.

Rochiile și bluzele au gulere adaptabile sub formă de mască pentru că întreaga colecție a fost gândită astfel încât să ofere un minim de protecție, dar și eleganță, în același timp. Gulerele largi pot avea rolul de mască, dar pot și să acopere masca de protecție purtată atât de mult, în aceste zile. (Luciana Matei, designer vestimentar Timișoara)

Colecția Incognito conține, pe lângă obiectele vestimentare, și accesorii, mai exact măști accesorizate cu imprimeuri florale, atât de potrivite pentru primăvară și vară. Măștile au și ele diferite culori, dar și bijuterii unicat, cu broderie și cristale, create de Cristina Dragu.

Măștile din colecția Icognito a Lucianei Matei pot fi asortate la orice ținută.

Masca va rămâne un trend în modă, pe fondul nevoii de protecție și nu numai. Și masca, dar și mănușile purtate la ținutele de zi, business și de stradă vor fi mult timp un accesoriu pe care îl vom întâlni în colecțiile multor designeri internaționali.

Mai Multe

More article