Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariHei, man, eşti sexy dacă îţi exprimi sentimentele

Hei, man, eşti sexy dacă îţi exprimi sentimentele

Aţi văzut vreodată un bărbat fâstâcindu-se când i-ai spus că e drăguţ, simpatic, ba chiar că îl placi sau îl iubeşti? Da, e adevărat, pe la începuturile relaţiei. Au nevoie de tandreţe, drăgălăşenie şi multă atenţie.

Cu adevărat bărbaţi sunt când văd cât de bine te pot face să te simţi în anumite momente, în special în cele intime.

Din păcate, prea puţin pentru ei contează să te simţi tu femeie iubită şi admirată. Şi nu vorbesc aici de orgasme sau scene erotice pentru că în pat sau…(oriunde vă trece acum prin cap) variabilele care definesc percepţia finală, sunt altele.

Mă refer la momentele în care îţi doreşti să te simţi frumoasă şi admirată de exact bărbatul pe care l-ai ales la drum lung.

Da, femeile au multe pretenţii şi de prea multe ori îşi doresc să fie admirate şi să li se spună cuvinte frumoase, însă, dacă sunteţi deştepţi, folosiţi şi asta în avantajul vostru.

Nici nu este un preţ atât de mare de plătit. De ce să nu spuneţi ceea ce gândiţi. Aţi ales alături o femeie la care aveţi ceva de admirat. Pentru noi, sună atât de bine cuvintele de laudă.

Exact, este acelaşi feeling pe care îl simţiţi şi voi când primiţi ca feedback un cuvânt de apreciere. Te simţi bine, te simţi împlinit, a contat că ai respectat dieta, că ai fost la sală, că nu ai mai abuzat de bere sau că, pur şi simplu ai trecut pe la frizer.

Nu vă descurajaţi la gândul că femeile sunt complicate când nici măcar nu aţi aruncat o privire spre instrucţiunile de folosire. Nu e totul instinct. Mai este vorba despre perseverenţă şi constanţă.

Fă-o tu să se simtă admirată şi frumoasă în fiecare zi. Nu o să i se urce la cap, fii sigur. E mare prostie să gândeşti aşa. Fă-o să se simtă FEMEIE! Vei vedea că se va uita la tine cu alţi ochi şi… numai la tine.

Iar apoi, culege roadele în fiecare zi. Se mai spune că orgasmul femeii porneşte de la creier…al ei, nu al tău. Cucereşte-i mintea!

Important este să îţi doreşti! Nu am replicile ideale şi nici nu cred că există o regulă generală pentru vrăjeală. Dar, dacă eşti pornit pe schimbat atitudine, o să îţi iasă, sigur.

Şi am găsit, pe Google, normal, şi un citat despre asta: Un milion de bărbaţi îi pot spune unei femei că este frumoasă, dar îl va asculta cu adevărat doar pe cel pe care îl iubeşte (în engleză sună mai bine:))

Mai Multe

More article