EvenimenteFaci shopping şi îi ajuţi să meargă în vacanţă

Faci shopping şi îi ajuţi să meargă în vacanţă

O nouă ediţie a târgurilor de caritate Charity Shopping este programată în luna iunie în Cluj Napoca. Web for Cluj împreună cu Asociaţia SOS Bambini România, Ferma de Zâne şi Cluj Today te invită la o rundă de cumpărături de caritate.

Noi îţi oferim haine puse la dispoziţia noastră de firmele clujene la Donna, Caramel şi Guara, dar şi produse de îmbrăcăminte trimise de SOS Bambini din Italia, iar tu donezi cât te lasă inima.

După ediţia Charity Shopping din luna decembrie, când banii adunaţi au fost folosiţi pentru nevoile copiilor cu handicap sever, de această dată ne dorim să adunăm bani pentru vacanţă.

Este vorba despre 50 de copii din centrele de plasament şi casele de tip familial din Cluj, Baia Mare şi Sighet, aflate în administrarea Asociaţiei SOS Bambini România care vor merge în vacanţă.

Charity shopping, iunie 2015
Charity shopping, iunie 2015

 

În acest sens sunt programate 2 excursii, una în Italia, la Menaggio, în zona Lacului Como şi una la Gura Humorului. Ambele vor avea loc în luna august.

Vrei să vii? Noi te aşteptăm sâmbătă şi duminică, între orele 10-19, în Cluj Napoca, pe strada Salcâmului nr. 40, la parter. 

Charity Shopping este un tip de eveniment creat de Web for Cluj împreună cu Asociaţiei SOS Bambini România.

 

Mai Multe

More article