Poveşti din ClujOamenii frumoși ai ClujuluiDoi tineri din Cluj crează platforma gratuită CalculatorEnergie

Doi tineri din Cluj crează platforma gratuită CalculatorEnergie

Doi tineri din Cluj au creat o platformă gratuită pentru cetățeni, pentru a le ușura găsirea celei mai bune soluții în problema identificării celei mai potrivite surse de furnizare a energiei electrice.

Problema furnizorului de energie electrică este o bătaie de cap tot mai mare pentru cetățeni, însă cei doi frați din Cluj Napoca au creat o platformă gratuită pentru a le ușura și diminua problema alegerii furnizorului.

Mădălina Iuonuț are o experiență de 8 ani în marketing online și 4 ani în dezvoltarea proiectelor digitale. În ultimii 2 ani a ocupat funcția de Resposabil Digital și se ocupă de digitalizarea proiectelor pentru unul dintre cei mai importanți furnizori de energie la nivel mondial – filiala Franța, Paris. Pe lângă această activitate, aceasta este responsabilă de dezvoltarea canalelor de vânzări online și a parteneriatelor cu brokerii de energie.

Alex Iuonuț este un specialist în automatizări de procese de vânzări și marketing online. Este creatorul platformei DatAfară și are peste 6 ani experiență in marketing online și dezvoltare de soluții in-house pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților.

Am creat CalculatorEnergie.ro pentru a veni în ajutorul consumatorilor și de a oferi mai multă transparență în nouă piață liberalizată a energiei. Am anticipat liberalizarea pieței energetice din România acum mai bine de un an și am început să lucrăm la o platformă prietenoasă prin care poți să estimezi și să compari toate ofertele disponibile în funcție de costul mediu al facturii tale la energia electrică.

Datorită unui proces simplu, utilizatorul are access la rezultate în mai puțin de 1 minut: introduce consumul și prețul mediu lunar al energiei disponibile pe factură, iar în câteva secunde, poate vedea care este cea mai bună ofertă de pe piață.

Această platformă este mai mult decât un comparator. Pentru că dorim să oferim o viziune de ansamblu persoanelor care doresc să schimbe furnizorul de energie electrică, am creat posibilitatea de a adăuga o recenzie online. Astfel, cei care sunt în căutarea unui nou furnizor de energie, pot să ia decizii într-un mod mult mai informat.

În momentul actual, în baza noastră de date sunt încărcate ofertele active pe care furnizorii le-au făcut publice. Informatii pe care le actualizam constant.

Platforma este activă de aproximativ o săptămână și până acum am ajutat sute de persoane din toată țara să găsesască furnizorul de energie electrică potrivit pentru nevoile lor de consum și totodată să facă economii la factura de energie.

Accesați gratuit AICI platforma comparatorului de energie CalculatorEnergie.

Noutăți găsiți si pe pagina de Facebook Calculator Energie

 

Mai Multe

More article