Poveşti de bineDe ce să alegi TRX din oferta clubului de fitness? VIDEO cu...

De ce să alegi TRX din oferta clubului de fitness? VIDEO cu Cosmin Rusu

TRX este o metodă de îmbunătăţire a condiţiei fizice, descoperită, demult, în SUA. La început era aplicat ca program de antrenament militar, iar mai apoi, s-au format instructori specializaţi şi a fost preluat în săli şi cluburi de fitness.

TRX-ul este, practic, o metodă de antrenament, cu ajutorul a două corzi, în care corpul se antrenează chiar şi în ritm cardio folosind propria greutate poziţionat în unghiuri cu diferite înclinaţii faţă e sol.

Majoritatea celor care îşi doresc să aleagă un sport sau, mai bine zis, un program cu instructor, la o sală de fitness urmăresc să obţină o scădere rapidă a stratului de grăsime şi să reducă, dacă se poate la minimum, riscul de accidentare.

Este greu pentru fete şi uşor pentru băieţi? Poate aparent, doar.

În mod normal, la cluburile de fitness renumite instructorii sunt pregătiţi să oferte sfaturi legate de un anumit tip de efort şi în funcţie de particularităţile fiecărui caz în parte (operaţii la membre, afecţiuni ale încheieturilor, dureri de spate, modificări ale structurii osoase etc).

În ceea ce priveşte reducerea riscurilor de accidentări, TRX este foarte sigur. Orele de TRX cu un instructor bine pregătit pot fi folosite şi ca recuperare medicală în anumite cazuri, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

 

 

Club Moving Cluj TRX Cosmin Rusu
Club Moving Cluj TRX
Cosmin Rusu

La Club Moving, în Cluj Napoca, TRX-ul a devenit prima opţiune pentru mulţi dintre clienţi.

Lângă sediul clubului, pe Cetăţuie, când vremea este frumoasă, orele de TRX se ţin afară…este singurul club de fitness din Cluj, căruia locaţia îi oferă un asemenea avantaj. Pentru anotimpul rece, s-a amenajat de curând, o sală dedicată acestei clase, în interiorul clubului.

Cosmin Rusu este cel mai bun instructor de TRX din Cluj Napoca. L-am găsit şi l-am luat la întrebări

Nu am putut pleca din părculeţul Club Moving fără să mă gândesc la voi, cititorii noştri. Aşa că, l-am convins pe Cosmin să vă ofere o clasă privată de TRX.

 

 

Dacă vrei şi tu un corp asemănător clienţilor din imagini sau doreşti să ai parte de exerciţii atent supravegheate, Cosmin, este doar unul dintre instructorii Club Moving Cluj care te aşteaptă cu braţele deschise.

Club Moving Cluj TRX Cosmin Rusu
Club Moving Cluj TRX
Cosmin Rusu

 

Mai multe despre oferta Club Moving Cluj în această toamnă, intră AICI.

 

Mai Multe

More article