Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariCum să spargi box-office-ul

Cum să spargi box-office-ul

Atunci când „Interviu cu un vampir” a avut un succes nebun la public, m-am gândit să vă explic ce simplu e să faci o plagi-trilogie. Începi cu „Interviu cu doi vampiri” și mai apoi continui cu „Interviu cu trei vampiri”. Poate depășești succesul absolut al lui Harry Potter sau, mai știi, chiar al Bibliei.

După modelul „Povești de adormit copii”, poți să faci o altă ediție cu titlul „Povești pentru trezit copii” ( dacă trebuie treziți cu forța), sau, după modelul plagiatului acceptat, schimbi doar câte puțin și scoți volumul „Povești de adormit adulți”. Ce simplu e să scrii cărți! Nu trebuie să-ți bați capul, faci copy-paste, schimbi câte ceva pe ici pe colo și gata. Succesul e garantat. Poate nu chiar succesul, dar scopul ți-l atingi sigur. Ai scos și tu o carte, film, articol, documentar, piesă muzicală, ceva acolo, nu contează ce. Important e că devii autor.

Pe deasupra, totul e și foarte simplu. Pentru „Interviu cu doi vampiri” nu ai nevoie decât de doi vampiri. Dacă nu-i găsești, inventezi vampirii și ficțiunea e gata. Ah, dar mai trebuie să le iei interviu. Dacă nu știi cum, cauți pe google un tutorial despre cum să iei un interviu, urmezi pașii și … iar gata. Din doi pași, plus instrucțiunile astea două, scrii o carte de top în box office-ul mondial, continental, național, regional, județean sau de cartier. Nu contează, box-office să fie, că-l spargi oricum ( pentru că box-office înseamnă „totalul încasărilor din vânzarea de carte, film, piesă muzicală….etc”). Vezi ce simplu e să-l spargi și pe ăsta. 10 lei să fie ( că măcar mama sau vreun prieten îți cumpără capodopera) și tot e succes de box-office.

Acum că ți-am dat idei despre cum să devii faimos, vedetă, de succes, cunoscut și recunoscut, pune-te pe treabă.

Mă gândesc să fac și eu un site gen DIY ( do it yourself) sau mai pe înțelesul tuturor fă-o sigur sau fă-ți-o singur.

 

PS Am uitat să-ți spun că-i pamflet. Dacă te-ai prins singur(ă), e ok. Dacă nu, aștept cartea ta cu autograf.

 

Articolul precedentVotul tău-Vocea ta
Articolul următor1001 de nopți

Mai Multe

More article