Poveşti din ClujPoveşti pentru cei mariCu cortul la Electric Castle

Cu cortul la Electric Castle

Ne bucurăm că Electric Castle a revenit la setările din fabrică cu gheață carbonizată și confetti la scenele mari. Experiența celor care participă la festival se îmbunătățește de la an la an, lucru care îi convinge să se întoarcă iar și iar. Am vorbit cu câțiva oameni care stau în camping, iar aici, deși condițiile sunt mai bune ca în trecut, tot ar mai fi loc de îmbunătățiri.

„Este prima dată când stau la camping și nu prea reușesc să dorm. Deși stau în quiet camping, e mult prea aproape de festival și mai ales de Hangar. Nu ar trebui să se numească “quiet” atât de aproape de festival. Din păcate băile sunt foarte departe de căsuțele în care stăm noi. Totul e foarte organizat și safe, băile sunt curate, dușurile ok. Îmi place că avem un magazin non stop cu apa.

Ne-am făcut și un prieten, Red Velvet, un păianjen roșu, care își face pânze peste tot în căsuță noastră. Aveam arahnofobie înainte de Electric Castle. M-am lecuit. În orice caz, am fost la multe festivaluri în Londra și Croația și nu am avut niciunde brățara pe care să îmi pun bani. Mi se pare cool sistemul. La fel și mâncarea… pe nicăieri nu am mâncat atât de gustos.

Lumea e foarte prietenoasă și îți oferă ajutorul oricând ai nevoie.” Bianca, 30 ani, Londra

„Dacă nu vii pregătit de acasă e puțin cam trist. Deși știam că găsesc la Lidl tot ce îmi trebuie, nu am mai găsit… iar după o anumită vârstă tre’ să te înfofolești.
Toaletele sunt horror, nu am găsit hârtie nici măcar o dată. De fapt o dată, dar erau 2 tipe în față mea care au stat la coadă doar că să fure hârtia igienică. Și eu n-am mai prins.
Dar… până la urmă e ok că ești lângă festival și cu oamenii potriviți, totul e suportabil. „- Ella, Cluj, 28 ani

„Pe o scară de la 1 la 10 aș da 8. S-au organizat mult mai bine ca în anii trecuți, însă ar mai fi îmbunătățiri de făcut mai ales la nivelul dușurilor, al toaletelor și al umbrarelor: mai multe și în locuri diferite.”Oana, București, 33 ani

„Condițiile de camping contează foarte mult, altfel nu mă pot bucură de festival.
Față de anul trecut, zona este mai mare, dar nu e neapărat un avantaj, pentru că, cu cât e mai mare, cu atât există riscul să fie mai gălăgios și se numește “quiet camping”… Mă bucur că e mai multă lumină și poți găsi drumul până la cort fără să te împiedici.
Ce cred că ar trebui îmbunătățit? Multe. În primul rând pentru cei care vin cu trenul sau autobuze, iar campingul să se deschidă la 10, nu la 12. Evităm rush hours și așteptăm încă 5 ore pe bordură. E discordanță între ceea ce se comunică și ce se întâmplă (spre exemplu subiectul hamace și lazy bags) – dacă comunicăm ceva, să și respectăm asta. E nasol că nu mai există zonă de încărcat telefoanele, dușurile au un buton poziționat foarte sus, iar persoanele mici de înălțime nu ajung. Ești ud, săpunit… nu suntem un popor de medie 1,80. Săream și apăsam butonul cu șamponul să pornească apa… și dura doar 10 secunde, apoi din nou. A fost horror. „- Ema, București, 29 ani

Mai Multe

More article