Poveşti de bineConcurs cu premii aromate

Concurs cu premii aromate

Uleiurile esențiale dețin forța vitală și energia vibrațională a plantelor din care provin. Au capacitatea de a ne ridica energia și astfel ne influențează starea de bine. Uleiurile esențiale au abilitatea de a depăși așa numita barieră  sânge creier. Când inhalăm, moleculele de ulei ajung direct în amigdala cerebrală, la sistemul nostru limbic, care înmagazinează emoțiile și sentimentele noastre.  Acesta este și motivul pentru care atunci când mirosim o plăcintă cu mere, de exemplu,  ne și imaginăm, copii fiind, în bucătăria bunicii.

Din pasiune pentru natură, din inima naturii, Esentia a adus în România cele mai pure uleiuri esențiale direct din țara lor de origine. Citricele vin din frumoasa și însorita Sicilie, uleiul de tea tree vine din Australia iar prețiosul ulei de argan vine din Maroc. Esentia acționează cu integritate, folosind doar surse certificate. Uleiurile Esentia sunt extrase prin metode ce nu afectează calitatea acestuia și nu dăunează mediului înconjurător.

Am ales pentru câștigătorul acestui concurs 3 uleiuri Esentia:

Uleiul Lime – uleiul poftei de viață, ce are capacitatea de a ne îmbunătăți starea de bine.

Uleiul Lemongrass – uleiul curățării, ce are capacitatea să curețe încăperile de mirosuri sau energii negative.

Uleiul Cassia – este uleiul esențial de scorțișoară chinezească și uleiul încrederii în noi.

Dacă dorești să câștigi acest premiu constând dintr-un pachet cu cele 3 uleiuri esențiale, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare cumulative:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastră de facebook.
  2. Oferă un like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: Ce aromă de ulei esențial preferi?

Concursul se încheie joi, 5 noiembrie, la ora 16,00.

Vă dorim mult succes!

 

NOTA: Primul clasat pe lista participanţilor generată aleator de www.random.org va fi declarat câștigătorul concursului.

1 COMENTARIU

  1. Mulțumesc pt șansă,vă doresc multă sănătate în aceste vremuri tulburi!

Comments are closed.

Mai Multe

More article