EvenimenteCONCURS aniversar cu premii pline de adrenalină

CONCURS aniversar cu premii pline de adrenalină

4 ani de aventură la Adrenalin Park! Cel mai îndrăgit parc de aventură din zona Clujului aniversează 4 ani de activitate, miercuri 15 august 2018.

Vă invităm la distracție maximă pe traseele și pe terasa parcului de aventură Adrenalin Park!

Din programul zilei de miercuri 15 august: tradiționalul concurs sportiv pentru adulți și juniori, un quizz distractiv pe terasa parcului de aventură și bunătăți servite în regim a la carte! Pasionații de cățărare în copaci sunt așteptați la proba Adrenalin Overdose, proba Extreme și proba Adrenalin! Categoria 8 -12 ani se va întrece în proba de pe Pisica Sălbatică!

Sperăm ca în acest an să avem noi recorduri la Adrenalin Park!

Pentru pregătire și antrenament puteți apela la monitorii parcului de aventură în perioada 10-14 august 2018. Aceștia vă pot da mai multe detalii și sugestii pentru a efectua mișcările corect și fluid. La final vă așteaptă premii frumoase, surprize, iar marele câștigător al concursului va fi desemnat Campionul Adrenalin Park 2018! Locul I de la fiecare categorie va putea câștiga un abonament de 10 intrări la Adrenalin Park! Terasa și restaurantul vă așteaptă de asemenea cu un meniu a la carte.

Cu această ocazie aniversară, organizăm și noi mult așteptatul concurs lunar. Adrenalin Park oferă 2 premii pentru câștigatorii acestui concurs, premii constând în câte o intrare de 2 ore în parcul de distracții în aceasta vară fierbinte.

Dacă dorești și tu să câștigi unul dintre aceste premii, nu trebuie decât să participi la concurs.

Condiţii de concurs:

  1. Oferă un Like  la pagina noastră de facebook
  2. Like& Share la postarea acestui concurs, în pagina noastră de facebook
  3. Scrie într-un comentariu, la postarea de concurs, în pagina noastră de facebook, sintagma „Vreau adrenalină”

Concursul se încheie în 15 august, la ora 8,00. Mult SUCCES!

Mai Multe

More article