Poveşti de bineBenzi colorate pentru îndepărtarea celulitei

Benzi colorate pentru îndepărtarea celulitei

Terapia cu benzi Kinesio este folosită de mai mulți ani de către fizioterapeuți sau chiropracticieni ca terapie în: ortopedie, neurologie, pediatrie, oncologie, în managementul durerii și în medicina sportivă.

Kinesiologia este o metodă terapeutică dezvoltată în anii 1980 de Dr. Kenzo Kase, medic japonez, chiropractor și specialist în acupunctură.

Metoda constă în aplicarea pe suprafața corpului a unor benzi adezive de bumbac. Acestea sunt impermeabile și nu conțin nici un ingredient activ. Structura lor permite pielii să respire și nu limitează mișcarea organismului.

Pentru aplicarea acestor benzi, care sunt de diferite culori, sunt necesare stagii de pregătire și parcurgerea anumitor module.

Ce mi se pare foarte interesant, banda de kinesio taping ajută și la reducerea celulitei, practic, la subțierea stratului de toxine. De exemplu, aplcată pe abdomen, timp de 7 zile, acționează la reducerea circumferinței cu până la 4 cm, fără obligativitatea unei diete alimentare sau a unui anumit volum de exerciții fizice.

Kinesio Taping
Kinesio Taping

Eu am cliente cărora le aplic acest tip de tratament, în paralel cu masajul sau alte tratamente anticelulitice, de 5 zni de zile. Mi-am notat fiecare caz în parte. De exemplu, pe abdomen, benzile se aplică în 3 feluri și fiecare aplicare durează câte o săptămână. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

Același tratament, aplicarea de benzi Kinesio, este folosit cu succes la cabinetul EVITAL și pentru înfrumusețarea picioarelor și a mâinilor.

drenaj_kinesio

Practic, aceste benzi, aplicate corespunzător, faciliteaza drenajul linfatic de suprafață. Odată aplicat, materialul ridică stratul de piele de la suprafață suficient de mult cât să permită formarea unor striații nivelul tesutului cutanat. Astfel, rezultă spații interstițiale mari unde are loc un aport suplimentar de oxigen, o îmbunătățire a circulației și, totodată, eliminarea lichidului din stratul adipos. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

 

Aceste benzi sunt ideale, de exemplu, dacă îţi doreşti să scazi până la 5 cm din circumferinţa taliei într-un timp foarte scurt, cum ar fi o lună, o lună şi jumătate.

Avem astfel de tipuri de tratament la salon. Sunt viitoare mirese care îşi doresc să dea jos kilogramele acumulate în urma stresului de dinaintea marelui eveniment, dar despre aceste tipuri de pachete de tratament vom povesti altădată. (Mihaiela Petean, kinetoterapeut specializat în tratamente anticelulitice şi Kinesio taping)

 

OFERTĂ: La salonul Evital, din Cluj Napoca, preţul unui tratament de 90 de minute: starvac+drenaj limfatic este de 60 de lei. Reducerea de 33% este valabilă din 22 septembrie până în 31 octombrie 2015

 

La Evital, Mihaiela Petean vă pune la dispoziţie: masaje faciale antirid cu aparat Starvac, masaje anticelulitice cu Starvac pentru mâini, picioare şi trunchi, împachetări la cald folosind tunelul cu infraroşu, masaje pentru drenaj linfatic, masaje cu ultrasunet, masaje cu vibraţii pentru zone cu celulită rezistentă, aplicare de benzi de kinesio taping pantru slăbit, masaje de relaxare, masaje terapeutice pentru picioare obosite, masaje terapeutice pentru coloana vertebrală, electroterapie cu curenţi diadinamici, interferentiali, T.E.N.S. şi împachetări cu nămol.

Şi AICI o poţi găsi pe Mihaiela Petean… 0744559486

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article