Other web storiesAranjamente de iarnă cu borcanele de la Bunica

Aranjamente de iarnă cu borcanele de la Bunica

Te-ai gândit vreodată cum te poți folosi de borcane pentru a-ți amenaja casa de Sărbători? Aranjamente de iarnă!

Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare atât de cei mici, cât și de cei mari. Toți ne bucurăm de vacanță sau concediu în prezența familiei și a prietenilor. Trebuie să recunoaștem că și cadourile, surprizele, decorațiunile și atmosfera plină de zorzoane și lumini colorate contribuie la această bucurie de sărbători.

Rămânând la decorațiuni, astăzi vă voi arăta ce am făcut cu borcanele golite de murături și zacuscă primite de la bunica.

Borcanele trebuie să le păstrez și să le trimit înapoi.. Bunica mereu mă șantajează că dacă nu i le trimit, la anul nu mai pup eu bunătăți. Și cum nu pot trimite câte 2, câte 2, până se strâng mai multe, le-am găsit folos.

Un alt aspect care a contribuit la crearea acestor decoraţiuni este faptul că întotdeauna am avut în casă lumânări și bețișoare parfumate, uleiuri esențiale, deoarece năsucul meu este mai fițos din fire și dacă nu miroase bine în cameră, nu pot lucra și nici nu mă pot odihni.

Pe suporturi însă nu am pus mare accent.. până de curând.

Aveți nevoie de un borcan, scotch de hârtie, un strop de pastă de dinți, un colț de burete de vase, sare și o panglică, o fâșie de material colorat sau sfoară. Timp de execuție? Maxim 15 minute în cazul modelelor mai complexe.

decoratiuni handmade

Primul pas este să creaţi modelul – dungi, steluțe, pătrățele – decupați cum doriți scotch-ul, apoi lipiți formele așa cum simțiți. Nu trebuie să va complicați cu modele nemaiîntâlnite – rezultatul va fi uimitor. Pentru primul borcan am ales 2 dungi paralele și pentru al doilea dreptunghiuri – de fapt, am tăiat în cel mai simplu mod posibil scotch-ul.

 

Înmuiați burețelul în pastă de dinți și acoperiți toată suprafața borcanului, apoi presărați sare peste pasta de dinți și lăsați să se usuce măcar 10 minute.

Dezlipiți bucățelele de scotch și adăugați CEVA – o fundă, o rămurică de brad, 2 bețe de scorțișoară legate de gura borcanului. Ceva Orice.

decoratiuni handmade

Puneți puțină sare în borcan și o lumânare.
Acum aveți decorațiuni de iarnă, cu “zăpadă” ce nu se topește la căldură!

decoratiuni handmade

 

Mai Multe

More article