EvenimenteZilele Clujului, Zile de Poveste

Zilele Clujului, Zile de Poveste

Zilele Clujului 2017 au fost.. extraordinare! Clujeni, dar și turiști, de toate vârstele au apreciat programul diversificat de care au avut parte timp de 4 zile, în toate colțurile orașului.

În Piața Unirii, Piața Muzeului, străzile din centrul istoric, la Centrele de Cultură Urbană și în Parcul Central, la terenuri în Mănăștur sau pe malul Someșului, clujenii s-au adunat pentru a se bucura împreună de sărbătoarea care îi unește. Orașul s-a conectat!

Concerte, spectacole, ateliere, proiecții de film, expoziții, paradă și multe, multe alte evenimente frumoase ne-au încântat în acest an!

Pentru mine, ziua de vineri a fost de departe cea mai interesantă și ocupă locul 1 în clasamentul personal! M-au fascinat oamenii, muzica, video proiecțiile, pelerinele de ploaie și dorința tuturor de a mai sta 5 minute, să mai „caște” ochii puțin. Concertele au fost de nota 20: Direcția 5 au fost extraordinari, Alternosfera ne-au făcut pletele să fluture în vânt, în timp ce fredonam la unison „și ploile nu vin!”, iar Zdob și Zdub au fost cea mai inspirată alegere, căci au combinat atâtea stiluri, că era imposibil să nu dai măcar puțin din picior.

Pe locul 2 se află ziua de sâmbătă, cu parada din Piața Unirii și cu spectaculosul foc de artificii. În caz că nu ați reușit să vedeți nici una din acestea două, iaca:

https://www.facebook.com/webfor.cluj/videos/823050464509069/

 

https://www.facebook.com/webfor.cluj/videos/823195641161218/

 

Aplicația Zilele Clujului 2017 este ghidul perfect pentru fiecare participant, este aplicația care m-a ajutat să țin evidența spectacolelor la care mi-am dorit să ajung și a orelor de start! La anul sper să fiu și mai eficientă și să o instalez înainte de ziua 1.

Cele mai faine istorisiri se termină cu „și s-au bucurat 3 zile și 3 nopți..”
Ei bine, la Cluj am petrecut mai ceva ca în povești – 4 zile și 4 nopți!

Mai Multe

More article