EvenimenteWe love retro 2018 la Cluj +Concurs

We love retro 2018 la Cluj +Concurs

We Love Retro este cel mai mare eveniment din România dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine în fiecare an cu unii dintre cei mai iubiţi artişti ai anilor ’80 -’90 -’00.
We Love Retro, aduce la fiecare ediţie, în prim plan, artişti care au definit muzica anilor 80’-’90-’00 şi care conduc la dorinţa de a retrăi atmosfera anilor animaţi de disco ball-uri şi casetofoane.

Evenimentul surprinde de fiecare dată printr-un line-up diversificat şi o producţie care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din România.

Concurs!!! 

Mai sunt două concursuri (acesta din 9 octombrie şi ultimul din 16 octombrie 2018) pentru We love Retro 2018, pe clujwebstory.ro şi pe pagina noastră de facebook. Cu fiecare ocazie puteţi câştiga câte o invitaţie de două persoane la acest eveniment.

  1. Oferă un like paginii noastre de Facebook
  2. Scrie în comentariu, la această postare din pagina noastră de Facebook, numele artistului pe care ţi-ar plăcea să-l asculţi la această ediţie

Concursul se încheie joi, 11 octombrie, la ora 11. SUCCES!

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article