Poveşti din ClujVotează Clujul și părerea ta va fi luată în seamă

Votează Clujul și părerea ta va fi luată în seamă

Dacă ți-ai dorit vreodată să-ți spui părerea, cu voce tare, legat de vaorile Clujului…acum ți se oferă acestă ocazie.

Un grup de femei organizate în Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj au gândit un proiect dedicat tinerilor și părerilor acestora.

Totul a început de la un site, adaptat unui soft de vot, pe care poate intra oricine se simte tânăr. Vizitatorii își pot spune părerea referitor la activități și spații culturale, festivaluri, biblioteci și muzee, prin mai multe click-uri pe care le lasă în acest site.

Proiectul se numește „Clujul are atitudine – Tinerii la putere în 2015”, iar inițiatorii lui își doresc să schimbe percepția administrației locale, a instituțiilor culturale responsabile, astfel încât acestea să acorde nu doar credibilitate tinerilor, ci să țină cont și de părerile acestora atunci când organizează diferite evenimente.

Toate răspunsurile care vor fi postate AICI , până în data de 26 aprilie, vor intra la o evaluare finală.

În paralel, pe stradă, studenți clujeni la Jurnalism vor aduna interviuri, declarații care urmăresc același scop…opinia exprimată a cetățenilor Clujului.

După analizarea rezultatelor tuturor voturilor exprimate, acestea vor fi prezentate printr-o serie de filme scurte, mesaje și fotografii și vor fi prezentate responsabililor din administrație și cultură, în cadrul unei dezbateri publice.

Finalul pare unul fericit. La începutul lunii mai, AFA va organiza dezbaterea publică și va atrage atenția asupra părerilor și dorințelor clujenilor.

Mai Multe

More article