EvenimenteStudenţii de la USAMV vă provoacă la mişcare

Studenţii de la USAMV vă provoacă la mişcare

A treia ediţie a Cupei Sportive a Studenților USAMV este organizată pe 6 direcţii: baschet, volei, cros, fotbal, tenis de câmp și de masă şi se desfășoară în perioada 23-25 aprilie.

Astfel se oferă studenților din cadrul USAMV CN oportunitatea de a participa la întreceri sportive individual sau în echipă şi de a-şi dezvolta pasiunea pentru sport și mișcare.

Cupa Sportivă a Studenților USAMV CN se va desfășoară pe durata a trei zile, 23-24-25 aprilie 2018 în cadrul Campusului și Bazei Sportive a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj. Participanţii sunt studenţii care urmează cursurile celor cinci facultăți.

Toate întrecerile sportive sunt arbitrate de personal autorizat și supravegheate de către organizatori. Cupa Sportivă a Studenților USAMV are următorul desfăşurător: Fotbal (23-24-25 aprilie), Volei (23 aprilie), Cros (25 aprilie), Tenis de masă (23 aprilie), Tenis de câmp (24 aprilie), Baschet (24 aprilie).

Ediția anterioară a Cupei Sportive a Studenților USAMV a numărat peste 700 de participanți studenți, cadre didactice și profesori.

Asociația Liga Studenților Științelor Vieții este o organizație constituită la nivel universitar în anul 2012 şi are drept scop dezvoltarea aptitudinilor studenților pe plan personal și profesional. LSSV oferă posibilități multiple membrilor prin implicarea în proiecte care promovează drepturile și interesele studenților, dar și organizarea de evenimente cu profil cultural, social, științific și sportiv. ONG-ul totalizează un număr de peste 600 de persoane de la mai multe facultăți din cadrul USAMV Cluj Napoca.

Clujwebstory.ro  este partener media al evenimentului!

Mai Multe

More article