EvenimenteRegal de Operă la început de stagiune lirică-CONCURS

Regal de Operă la început de stagiune lirică-CONCURS

După trei seri lirice de neuitat ascultate și trăite în aer liber, Opera Națională Română Cluj-Napoca se pregătește de revenirea în sala de spectacole!

Duminică, 16 septembrie 2018, de la ora 18:30, vă invităm la Concertul ”Regal de Operă”, realizat sub auspiciile Familiei Regale a României. Rolul definitoriu al Familiei Regale a României, respectiv al regelui Ferdinand I, în înființarea primului teatru liric din țara noastră – astăzi Opera Națională Română Cluj-Napoca –a fost celebrat pe parcursul ultimelor stagiuni în cadrul unor strălucitoare Regale de Operă. Simbol al identității culturale și artistice românești, dar și autohtone, opera clujeană păstrează și în prezent, după aproape un secol de existență, principalul deziderat al promovării excelenței și tradiției, aducându-l tot mai aproape de împlinire prin descoperirea și susținerea talentelor.

Stagiunea 2018-2019 debutează cu o gală a excelenței și harului liric, oferită de artiști ai Studioului de Operă ”Lya Hubic” și invitații lor speciali!

Dacă îți dorești să câștigi o invitație la Regalul de Operă de duminică, 16 septembrie, participă la concurs.

Condiţii de participare:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întebarea: Care spectacol din stagiunea trecută ți-a plăcut cel mai mult?

Concursul se încheie vineri, 14 septembrie, la ora 14,00.

Succes!

Mai Multe

More article