EvenimentePrima școală gratuită de DJ din România

Prima școală gratuită de DJ din România

Anul acesta la Cluj-Napoca se scrie istorie, agenția Open deschide porțile primei școli gratuite de DJ din România. Între 1 și 5 mai, la Cluj-Napoca, Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș și Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri.

Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la un party vineri seara, în cea mai non-conformistă școală. Pentru patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori, de la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

Cei 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre inteligența emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă.

Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, te așteptăm la prima școală de DJ din România. Intră pe school.OWPN.space și completează formularul.

Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și mese, vor fi suportate de către noi și partenerii noștri. Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitațiilor și să aibă posibilitatea să mixeze la playere profesionale.

Mai Multe

More article