Poveşti din ClujParcul de aventură toamna- trasee de escaladă și tiroliene +CONCURS

Parcul de aventură toamna- trasee de escaladă și tiroliene +CONCURS

Toamna indiană este perfectă pentru mișcare și antrenament în natură! 14 trasee de aventură, o potecă senzorială, un leagăn uriaș şi zona de relaxare cu hamace sunt la dispoziția dumneavoastră pentru o experienţă super interesantă!

Toamna la Adrenalin Park înseamnă cățărare printre frunzele multicolore ale copacilor, distracție pe tirolienele ce ajung la peste 10 m înălțime, cel mai solicitant traseu de aventură din Cluj-traseul Extrem 13 şi, bineînţeles, relaxare în aer liber, în mijlocul pădurii Făget!

Cum trebuie să ne echipăm toamna pentru aventură la Adrenalin Park?

Ținută sport, confortabilă, care să permită mișcarea completă a corpului pe traseele suspendate și aerisirea acestuia, compusă din: stratul de corp adecvat vârstei, strat principal: bluză cu mânecă lungă și/sau colanți în funcție de confortul termic al fiecăruia, strat exterior de protecție în caz de vânt și precipitații: jachetă ușoară antivânt și impermeabilă, pantaloni sport antivânt, flexibili și protecție extremități : căciulă/bonetă/bandană şi mănuși tehnice de toamnă.

Încălțăminte outdoor, sport sau de drumeție, confortabilă, impermeabilă și cu talpă aderentă (antiderapantă).

Cum ne pregătim de aventură toamna la Adrenalin Park?

Adunăm gașca și facem o rezervare la parcul de aventură, urmărim starea vremii pentru data rezervării,
ne echipăm adecvat și ne luăm haine de schimb.

Cum pot împărtăși entuziasmul și spiritul de aventură cu familia și prietenii?

Organizez eu însumi ieșirea la parcul de aventură şi ofer un voucher cadou unuia dintre prieteni sau unui membru al familiei, la Adrenalin Park.
Echipa Adrenalin Park vă stă la dispoziție cu informații despre prețuri, rezervări, activități și evenimente personalizate- office@adrenalinpark.ro sau 0732 040 434!

Îţi doreşti un voucher cadou la Adrenalin Park, Casele Miceşti? Participă la concursul nostru!

Condiţii de participare

  1. Oferă un like paginii noastre de Facebook
  2. Tag în comentariu, la această postare din pagina noastră de Facebook, numele unui prieten sau membru al familiei cu care ţi-ar plăcea să petreci 2 ore în parcul de aventură Adrenalin.

Concursul se încheie luni, 22 octombrie, la ora 18,00.

Mult succes!

Mai Multe

More article