EvenimenteO nouă generație de studenți la Universitatea Babeș-Bolyai

O nouă generație de studenți la Universitatea Babeș-Bolyai

Ca în fiecare an, în luna iulie, Universitatea Babeș-Bolyai își deschide porțile pentru o nouă generație de studenți. Absolvenții de liceu pot alege una dintre cele 21 de facultăți cu peste 250 de programe de studii la nivel licență.

Oferta de studii din cadrul UBB răspunde pe deplin nevoilor absolvenților de liceu, fie că vin de la un profil real, uman sau vocațional.

Brandul UBB înseamnă recunoaștere internațională, prestigiu, tradiție și excelență, iar cei care aleg să devină parte a acestui brand vor beneficia de o pregătire universitară de cea mai bună calitate.

Universitatea Babeș-Bolyai are parteneriate cu universități de top din Europa, ceea ce înseamnă că studenții pot beneficia de burse de studii la aceste universități și pot participa la diverse proiecte de cercetare cu vizibilitate internațională.

De asemenea, studenții UBB beneficiază de peste 5.200 de locuri de cazare în cămine moderne, zone de agrement și baze sportive la standarde occidentale.

Dincolo de experiența strict academică, studenția la UBB te aduce în Cluj-Napoca, orașul Capitală Europeană a Tineretului în 2015, un spațiu al culturii, inovației, distracției și oportunităților de dezvoltare profesională.

Pentru informații concrete despre oferta educațională, cei interesați pot intra pe pagina web a Universității Babeș-Bolyai, la secțiunea Admitere .

Mai Multe

More article