Poveşti de bineMind and soulMind and soul - Nimic nu e întâmplător, un tango şi Easy...

Mind and soul – Nimic nu e întâmplător, un tango şi Easy Virtue

Recomandările Mind&Soul Web Story pentru această săptămână sunt:

Cartea săptămânii – „Nimic nu e întâmplător”

O carte despre coincidenţe şi destin scrisă de psihoterapeutul american Robert H. Hopcke. O carte care tratează sincronicităţile din toate domeniile şi momentele cheie ale existenţei noastre, care ne explică cum „….viaţa noastră e plină de evenimente semnificative pe care le provocăm în mod deliberat şi conştient: ne apropiem de cei de care suntem atraşi, facem cerere de angajare pentru o slujbă la care visasem dintotdeauna, scriem o carte, interpretăm un vis, dăm nume copiilor noştri….”

Acesta este punctul de vedere al autorului, dar citind cartea vei fi provocat să meditezi, să analizezi şi, cel mai important, să-ţi formulezi tu însuţi un punct de vedere.

Filmul săptămânii – Easy Virtue 

O spumoasă comedie romantică din 2008 vă va face să vă îndrăgostiţi sau să vă reîndrăgostiţi de acest gen de filme. Are de toate: dragoste, intrigi, secrete, acţiune, suspans şi mult umor. Un film uşor şi tonic…..de primavară. Să nu uit, este în top 10 filme pentru „mame de băieţi”!

Piesa muzicală a săptămânii – un adevărat tango argentinian din acelaşi film  Easy Virtue 

Asteptăm primăvara, cum altfel decat cu un tango pe măsură. Savuraţi videoclipul mai ales dacă Colin Firth sau Jessica Biel sunt printre favoriţii voştri.

 

Fotografia săptămânii – Să rămânem în zona tangoului, merită…

Puteţi să ne trimiteţi ideile voastre, să ne împărtăşiţi ce anume v-a plăcut, ce v-a inspirat, ce v-a făcut clipa, ziua sau chiar lumea mai frumoasă, ce v-a relaxat, inspirat, îmbogăţit sau chiar…ce v-a transformat viaţa.

Bucuraţi-vă mintea şi sufletul cu lucruri frumoase.

Să aveţi un sfârşit de săptămână de poveste …

Mai Multe

More article