Poveşti de bineMind and soulMind and soul - Înţelepciunea psihopaţilor, Jazz şi Tăcerea mieilor

Mind and soul – Înţelepciunea psihopaţilor, Jazz şi Tăcerea mieilor

Recomandările Mind&Soul Web Story pentru această săptămână sunt:

Cartea săptămânii – „Înţelepciunea psihopaţilor”

Aşa cum se prezintă şi pe copertă, cartea lui Kevin Dutton este despre „experienţa de viaţă a sfinţilor, spionilor şi criminalilor în serie”. Recenziile ne incită curiozitatea şi ne fac să vrem să aflăm mai multe despre „aceşti indivizi fermecători, reci, neînfricaţi, indiferenţi din punct de vedere emoţional, care sunt deopotrivă atât de atrăgători, dar şi teribil de înspăimântători….”. Concluzia unanimă a criticilor şi a specialiştilor este că „fără doar şi poate, ne iubim psihopaţii”.

Filmul săptămânii – „Tăcerea mieilor”

Este unul dintre cele mai premiate filme psihologice, acumulând nu mai puţin de 5 premii Oscar. Deşi a fost lansat în 1990, este oricând o alegere excepţională, fiind o capodoperă care acoperă mai multe genuri: thriller, psihologic, horror, poliţist, dramatic. Dacă încă nu aţi vazut filmul, vă invităm să-l admiraţi pe cel mai vestit psihopat al cinematografiei, pe dr. Hannibal Lecter, interpretat magistral de Sir Anthony Hopkins.

Muzica săptămânii – Jazz lounge

Puţină relaxare nu strică…

Fotografia săptămânii – relaxare în acelasi ton cu muzica, într-un cochet jazz lounge

 

Puteţi să ne trimiteţi ideile voastre, să ne împărtăşiţi ce anume v-a plăcut, ce v-a inspirat, ce v-a făcut clipa, ziua sau chiar lumea mai frumoasă, ce v-a relaxat, inspirat, îmbogăţit sau chiar…ce v-a transformat viaţa.

Bucuraţi-vă mintea şi sufletul cu lucruri frumoase.

Să aveţi un sfârşit de săptămână de poveste …

Mai Multe

More article