EvenimenteLa Transilvania Healing Centre se tratează prin activarea puterii de vindecare a...

La Transilvania Healing Centre se tratează prin activarea puterii de vindecare a pacientului

Noua clinică de medicină biologică integrativă, Transilvania Healing Centre, și-a deschis porțile joi, 2 iunie, în Cluj. logo-thc-1

Clinica oferă o alternativă la medicina tradițională, prin medicină naturistă și alte terapii biologice, precum: terapia prin biorezonanță, terapia cu frecvențe Royal Raymond Rife, terapia orizontală WADIT, terapia cu laser, terapia pulsatilă pneumatică, terapia cu remedii florale Bach, homeopatia și medicina ortomoleculară. 

Diagnosticarea se realizează cu procedura de Testare Bioenergetică Integrală și Diagnosticare Vitalfeld, prin care se obține o imagine completă a stării generale de sănătate a pacientului.

Diagnosticarea se realizează după metoda dr Haldor Holesch, docdr haldor holeschtor care, dezamăgit fiind de faptul că aplicarea cunoștințele teoretice reușea doar ameliorarea simptomelor pacientului, a început studierea conexiunilor dintre fenomenele psihice, corporale și mentale. Dr Holesch a reușit să obțină rezultate folosind diferite metode ale medicinei biologice, metode dezvoltate în Germania și Austria.

Acest sistem de diagnostic și tratament și-a demonstrat deja eficacitatea în tratamentul a peste 20000 pacienți, fiecare pacient având parte de un tratament individualizat în funcție de nevoia organismului.

Prin activarea puterii de vindecare a pacientului, la Transilvania Healing Centre se tratează cauza în profunzime, nu simptomatologia!

Conform credințelor clinicii, sănătatea sau boala nu sunt stări rigide, iar vindecarea este întotdeauna posibilă!

 

Mai Multe

More article