EvenimenteJazz in the Park pe scenele din Parcul Central

Jazz in the Park pe scenele din Parcul Central

De joi 28 iunie și până duminică 1 iulie Jazz in the Park are loc în Parcul Central. Printre cele mai așteptate trupe care vor urca pe cele patru scene amenajate în parc se numără Nouvelle Vague, Gallowstreet, The Herbaliser, Forq, Bill Laurance și Fanfare Ciocârlia.

De neratat sunt și concertele de la miez de noapte din parc. În fiecare seară de joi și până duminică trecem prin istoria muzicii românești: pianistul Bogdan Vaida îl pune pe compozitorul George Enescu în context european, concertul NOD – Maria Casandra & Sorin Romanescu ne amintesc de doine, Nicolas Simion și Sorin Romanescu Duo îi aduc un tribut marelui jazzman Johnny Răducanu, iar trupa JazzyBIT ne aduce în prezent cu jazz contemporan.

În plus, la Jazz in the Park au loc multe activități și ateliere creative pentru copii și pentru iubitorii de lectură, jocuri, experiențe audio, de relaxare sau sport.

Intrarea la concertele din spațiul public e liberă, cu bilet neobligatoriu pe care îl pot cumpăra cei care doresc să susțină Fondul Jazz in the Park. Din banii strânși vor fi finanțate proiecte artistice și creative inițiate de artiști clujeni. Programul complet e disponibil pe www.jazzinthepark.ro/program.

Jazz in the Park Festival este un proiect organizat de Fapte, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Institutul Polonez din București, Ambasada Israelului în România, Ambasada Regatului Țărilor de Jos, Institutul Cultural Român și Consiliul Județean Cluj, susținut de Primăria Cluj-Napoca și finanțat de Staropramen, BCR, Mega Image, Alexandrion, Daisler Print House, Glo, Tastemakers, Medlife, iQuest, Almdudler, Narcoffee, Bianco Milano, Bosch, Betfair, Tohani Romania, Yamaha, AV Store, Autoworld, Petit Bebe, Madd PC, Gerovital, Colins Gastro Pub, Hotel Napoca, Pegas, Mobila Dalin.¬

Mai Multe

More article