EvenimenteGerovital Stop Acnee – gama de îngrijire care te ajută să ai...

Gerovital Stop Acnee – gama de îngrijire care te ajută să ai un ten lipsit de imperfecțiuni

Acneea este una dintre cele mai comune probleme dermatologice cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații, indiferent de vârstă. Îngrijirea corectă, cu produse adecvate, este primul pas pentru un ten cu aspect sănătos și lipsit de imperfecțiuni.

Statisticile spun că adolescenţii se confruntă cel mai adesea cu această problemă, de aceea, pe lângă un stil de viață sănătos și o igienă corectă, soluțiile recomandate sunt produsele antiacneice testate dermatologic.

Gerovital Stop Acnee, brandul nr. 1* în categoria Îngrijirea feței, segmentul anti-acnee, potrivit datelor Nielsen, asigură un program complet și eficient de tratament, acțiunea produselor fiind complementară. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifra de pe produs: 1 – curățare/purificare: Gelul Spumant Purifiant, Masca Film Purificatoare, Fluidul Purifiant; 2 – acțiune/tratare: Crema-Gel Sebum Control, Crema Ultra-Activă și Fiolele Antiacnee; 3 – mascare/camuflare: Crema CC matifiantă, Bulinele Autoadezive Antiacnee.

Fluidul Purifiant și Bulinele Autoadezive Antiacnee sunt cele mai recente produse care completează gama Gerovital Stop Acnee. Fluidul Purifiant asigură protecția tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, apariției deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice. Bulinele Autoadezive Antiacnee camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice, precum coșurile sau semnele post-acnee, având în același timp rol de protecție împotriva prafului și a impurităților. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curăță bine, după care se respectă instrucțiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent și se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 și maximum 12 ore.

Pentru a alege produsele potrivite tipului de ten și pentru a beneficia de sfaturi și recomandări, consumatorii pot discuta cu consilierii în frumusețe din magazinele Gerovital sau pot lăsa un mesaj în secțiunea Sfatul Specialistului de pe magazinul online www.farmec.ro.

Produsele Gerovital Stop Acnee pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, din magazinele francizate din Bacău și Pitești, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară sau marketplace-ul Emag.ro.

 

*Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor pentru îngrijirea feței, segmentul ANTI-ACNEE pe piața din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie 2018 – Decembrie 2018). (Copyright © 2019, The Nielsen Company.)

Mai Multe

More article