Poveşti din ClujGânduri de final şi de început de an

Gânduri de final şi de început de an

Ni se întâmplă, tot mai des, ca aproape de final de an să dezbatem cu noi înşine, în gânduri nespuse, cele mai importante momente, persoane sau lucruri întâmplate în ultimele 360 şi ceva de zile. Aşteptăm să tragem o linie imaginară şi să ne iasă cu plus. Dacă nu iese, punem plusuri mai multe şi adunăm unităţi care erau aparent nesemnificative. Aici intră intenţiile bune, persoanele pe care parcă le-am bucurat cu ceva, fapte care sunt aparent bune şi prieteni noi sau măcar cunoştinţe, oameni care au rămas în agendă pentru anul viitor.

Şi nu înseamnă că suntem patetici sau pozitivi patologici, ci suntem sau măcar ne dorim să fim pozitivi. Da, pozitivi! Pe plus cu faptele bune, pe plus cu realizările şi satisfacţiile personale şi pe plus cu oamenii care au rămas alături de noi cu un sens, pentru noul an, pentru noi planuri comune.

Avem nevoie de plus pentru a prinde putere să mergem mai departe, să începem un nou capitol sau să continuăm unul deja început.

Noi, la Cluj Web Story, ne dorim mai mult, exact ca voi, şi avem îndrăzneala de a spera că va fi mai bine. Am muncit pentru asta şi o merită oamenii frumoşi din jurul nostru, echipa noastră. De fapt, nouă ne place să nu marcăm începuturi şi sfârşituri, să nu definim întâmplări!

Asta este cel mai frumos! Ne plac poveştile şi întrepătrundem începuturi cu finaluri, personaje cu locuri, astfel încât totul să formeze o poveste mare, care, credem noi, să nu se termine niciodată. Astfel, nu riscăm finaluri triste!

Acum să vă spunem, pe scurt, capitolul 2018 al poveştii noastre.

Dincolo de cifre sunt emoții. Povești, impresii, sentimente, imagini și mult entuziasm. Diferența o face dragostea pentru lucrurile bune, pentru oamenii deosebiți și pentru tot ce e frumos în lumea înconjurătoare. Dragostea pe care o punem în toate poveștile noastre.

În cifre, ultimii 4 ani în care ne-ați citit, stau cam așa:
– Puțin peste 1.500 de povești publicate pe site-ul www.clujwebstory.ro
– Peste 7.000 de prieteni pe Facebook
– Peste 3.800 de prieteni pe Instagram
– Mai mult de 2.000 de abonați la newsletter-urile clujwebstory@gmail.com

În cuvinte, pentru noi, anul 2018 înseamnă însă mult mai mult, așa că încheiem povestea 2018 cu mulțumirile de rigoare, promisiunile  asumate și urările noastre pentru 2019, pentru VOI, dragi cititori.

Vă mulțumim că ați ales să fiți alături de noi și vă promitem povești interesante și pentru anul care vine. Partenerilor și colaboratorilor noștri le dorim realizări și mai multe, și mai frumoase în 2019. Iar vouă, cititorilor noștri dragi, vă dorim din suflet să fiți fericiți, iubiți și să vi se împlinească toate visurile. Împreună, vom face și în continuare o lume mai frumoasă în jurul nostru.

 

Iar acum la final, sorcova noastră pentru sfârșitul acestui an și pentru anul care vine:

Să trăiți din plin, intens și cu bucurie fiecare zi Alina
Să vă zâmbiți în oglindă în fiecare dimineață iar peste zi să râdeți cu poftă măcar o dată – Renata
Să vă îmbrăcați în fiecare zi ca și cum ar fi sărbătoare – Ema
Să ascultați atent poveștile oamenilor de lângă voi – Irina
Să fredonați zilnic cel puțin o melodie – Anca
Să vă priviți orașul cu ochii copilăriei voastre – Lăcri
Să savurați fiecare masă ca pe una de sărbătoare – Alex
Să călătoriți unde vă dorește inima și să visați cu ochii deschiși – Luminița

Să aveți un an nou de poveste!

 

Mai Multe

More article