EvenimenteEros vine la Cluj cu bucătarii lui

Eros vine la Cluj cu bucătarii lui

Au mai rămas doar câteva zile până la concertul pe care superstarul Eros Ramazzotti îl susține la Cluj.

Pregătirile pentru concertul de pe 24 septembrie de la Sala Polivalentă au intrat în linie dreaptă.

Porțile se deschid la ora 18.00, iar spectacolul începe la ora 20.00.

Trei categorii de bilete sunt deja epuizate, cele mai scumpe locuri puse în vânzare, dar și cele mai ieftine sunt vândute integral. Un spectacol organizat de Events în colaborare cu NUCOAST.

Showul lui Eros Ramazzotti va dura aproape două ore, spectatorii se pot aștepta atât la piese noi, de pe ultimul album lansat, “Perfetto”, dar și la hiturile care l-au făcut celebru.

În scurtul timp pe care-l va petrece la Cluj, Ramazzotti va fi cazat la un hotel de 5 stele. Staff-ul său numără 100 de persoane. Italienii își aduc propria firmă de catering, iar Eros călătorește cu bucătarii săi. Cu ingrediente locale, ei vor pregăti preparate tradiționale pentru întreaga echipă.

Din cauza sunetului extrem de puternic, organizatorii sfătuiesc părinții să nu-și aducă copiii, iar dacă, totuși aleg sa vină alături de cei mici, se recomandă folosirea căștilor. Copiii de până la 5 ani au acces gratuit.

În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele rămase disponibile costă între 143 de lei și 385 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Mai Multe

More article