EvenimenteDaniel Metz, Dan Pitic și Lorand Soares Szasz, împreună alături de copiii...

Daniel Metz, Dan Pitic și Lorand Soares Szasz, împreună alături de copiii bolnavi de insuficiență renală

Luna decembrie aduce împreună antreprenorii clujeni pentru un scop nobil – ajutorarea copiiilor bolnavi de insuficiență renală din cadrul Asociației Delia Gradinaru. Daniel Metz și Dan Pitic au răspuns afirmativ invitației lui Lorand Soares Szasz de a urca pe scenă în cadrul Seminarului Aproape Gratuit care, de-a lungul timpului, a venit în ajutorarea diferitelor cauze sociale. Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie 2017, la Grand Hotel Italia, începând cu ora 18:30.

Seminarul este organizat de antreprenorul și expertul în creșterea accelerată a IMM-urilor, Lorand Soares Szasz, cel care a făcut din acest eveniment o tradiție în comunitatea clujeană.

,,Seminarul Aproape Gratuit este evenimentul prin care închei fiecare an si care împlinește 100% toată munca echipei mele din anul respectiv. Este forma noastră de a oferi mai departe ceea ce am primit un an întreg și e o bucurie imensă că putem să facem acest gest, alături de alți oameni pe care îi admir”, declară Lorand Soares Szasz. Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donații minime de 50 RON, iar în cadrul evenimentului va fi organizată și o licitație care are același scop de a strânge fonduri pentru copiii dependenți de dializă.

În cadrul evenimentului organizat anul trecut, suma strânsă a fost de 60.000RON, bani care au fost utili în organizarea taberei de iarnă pentru copii (care a inclus medicamente, haine și alimente), dar și în organizarea taberei de vară în Creta, Grecia.

Cei care vor lua cuvântul anul acestea sunt antreprenorii clujeni Dan Pitic și Daniel Metz. Cei doi vor aborda probleme actuale ale mediului de afaceri, vor oferi sfaturi din propria experiență în afaceri și vor răspunde la întrebările publicului.

Despre speakeri

Dan Pitic este unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din Cluj și nu numai, fiind proprietarul a numeroase afaceri de succes dintre care cea mai cunoscută este Perpetuum, compania ce are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi producţia produselor pentru amenajări interioare şi exterioare.         

Daniel Metz este de profesie economist şi a activat ca director dezvoltare, asigurarea calităţii şi servicii tehnice, dar şi ca manager consultanţă implementare ERP într-o companie din Germania. În prezent este CEO  al companiei IT NTT Data, fiind un exemplu de leadership si management în comunitatea antreprenoriala din România.

Pentru înscrieri la eveniment accesați: http://bit.ly/2yfgwRR

Mai Multe

More article