EvenimenteDacă nu ți-ai luat bilet la Electric Castle, va trebui să pedalezi...

Dacă nu ți-ai luat bilet la Electric Castle, va trebui să pedalezi ca să primești unul!

Cu mai bine de o lună înainte de începerea festivalului, toate abonamentele Electric Castle 2017 puse în vânzare s-au epuizat. Cel puțin 20.000 de oameni vor trăi vreme de 5 zile atmosfera celei mai spectaculoase ediții Electric Castle de până acum. Lor li se adaugă miile de oameni care și-au cumpărat deja „biletele pentru orice zi”, respectiv Any Day Ticket. Un număr limitat de astfel de bilete vor rămâne la vânzare online pe site-ul Electric Castle, atât în varianta standard, cât și în versiunea premium, care pe lângă intrarea în festival asigură și accesul la facilități speciale, inclusiv posibilitatea de a urmări concertele dintr-o zonă cu vizibilitate perfectă, amplasată în apropierea scenei principale.

Fanii care nu au reușit să își cumpere un abonament până acum au șansa de a-l primi gratuit. Pentru al treilea an consecutiv, Electric Castle promovează mersul pe bicicletă ca transport alternativ și își încurajează fanii să folosească acest mijloc de transport. Cicliștii care acceptă provocarea de a pedala spre festival de la cel puțin 250 de kilometri distanță și care susțin la rândul lor o cauză ecologistă pot fi Eco Ambasadorii celei de-a cincea ediții a festivalului, care este și cea mai ambițioasă din punct de vedere al reducerii impactului asupra mediului.

Eco Ambasadorii vor primit intrare și camping gratuit, iar cauzele pe care le susțin vor beneficia de promovare între fanii festivalului și premii de la Lidl și Devron. Cicliștii care vor să se înscrie în proiect sunt invitați, până în 5 iunie, pe site-ul asociației MAINOI.

În următorii ani, festivalul își propună să atingă obiectivul „zero waste”, respectiv să reușească să recicleze cât mai multe dintre deșeurile generate și să compenseze impactul de mediu prin acțiuni care reduc amprenta festivalului.

Electric Castle 2017 se anunță cea mai spectaculoasă ediție de până acum, cu o suprafață de peste 220.000 de metri pătrați, unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, respectiv 600 de metri pătrați cu o rezoluție 8K, o scenă principală cu o deschidere de 80 de metri liniari, mult mai multe zone acoperite pentru public și multe alte amenajări noi.

Line-ul eclectic cu care Electric Castle și-a obișnuit fanii îi include în acest an îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy și care, anul acesta, a ieșit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelațiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar și pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus și mulți alții.

 

Mai Multe

More article