EvenimenteConcurs: Slăbire intensivă în 5 şedinţe de tratament corporal

Concurs: Slăbire intensivă în 5 şedinţe de tratament corporal

E de la sine înţeles, că nu vă doriţi excesul de celulită pe care l-aţi acumulat pe timpul iernii.

Noi avem o super soluţie, rapidă şi eficientă. Este vorba despre noua gamă de produse PB Serum apărută la Cluj Napoca, în exclusivitate pentru România, în luna februarie 2016.

Produsele de tip serum au la bază enzime bioactive. Ele pot fi folosite, atât pentru înfrumuseţarea tenului la repararea ridurilor indiferent de profunzimea acestora și a altor probleme, cum ar fi acneea, cât şi pentru întreţinerea corporală, pentru eliminarea celulitei în proporţie de 80% (într-un tratament complet).

Se numesc cosmeceutice pentru că se află la limita dintre cosmetice și produsele farmaceutice. Au aplicare manuală, cu rezultate în profunzime.

PR Serum România vă oferă, la concurs un abonament tip Slabire Intensiva PBSerum cu 5 şedinţe de tratament corporal, incluse.

Oferta concursului, care va fi accesată la Salonul Evital din Cluj Napoca (Evital Health Center), include si diagnosticare corporală, stabilire cocktail seruri PBSerum şi măsuratori, înainte şi după procedeele aplicate.

Cabinet Evital Cluj, Mihaiela Petean
Cabinet Evital Cluj, Mihaiela Petean

Condiţii de participare:

  1. Un Like pentru pagina noastră de facebook
  2. Un Share la postarea de concurs
  3. Un Like pentru pagina de facebook a PB Serum Romania
  4. Scrieţi într-un comentariu cum v-aţi dori să fiţi primite într-un salon de înfrumuseţare

Concursul se încheie duminică 13 martie, la ora 20. Succes!

Dacă nu aţi aflat încă despre noile produse apărute în februarie 2016 pe piaţa românească de beauty, citiţi mai multe AICI

 

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article