EvenimenteCONCURS pentru premiera ”DON GIOVANNI” de W. A. Mozart

CONCURS pentru premiera ”DON GIOVANNI” de W. A. Mozart

Opera Națională Română din Cluj-Napoca oferă o invitație dublă la premiera spectacolului de operă ”DON GIOVANNI” de W. A. Mozart.

Încă de la premiera operei, care a avut loc în 29 octombrie 1787 la Estates Theatre din Praga, fiecare generație de creatori și filosofi a încercat să răspundă la întrebarea enigmatică: „Cine este Don Giovanni?”. Primele cuvinte pe care le rostește pesonajul în operă sunt: „Nu vei afla niciodată cine sunt!”. Povestea sa este asociată cu viața unor seducători celebri consemnați în istorie, precum Don Juan sau Giacomo Casanova, cel din urmă, întrebat fiind dacă a văzut opera, a răspuns: „Dacă am văzut-o? Practic, am trăit-o!”. Secolul al XIX-lea a fost fascinat în mod obsesiv de povestea acestui antierou.

Miercuri, 8 mai 2019, scena clujeană le va aparține soliștilor Florin Estefan – în rol titular, Cristian Hodrea – Leporello, Lucia Bulucz – Donna Anna, Ștefania Barz – Donna Elvira, Eusebiu Huțan – Don Ottavio, Oana Trîmbițaș – Zerlina (debut), Petru Burcă – Masetto și Corneliu Huțanu – Comandorul, acompaniați de Orchestra, Corul și Ansamblul de Balet al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta Maestrului David Crescenzi.

Spectacolul are o pauză și se încheie în jurul orei 21:45, vârsta recomandată: 9+

Dacă îți dorești o invitație dublă la premiera spectacolului de miercuri, 8 mai 2019,  de la ora 18,30 participă la concursul nostru. 

Condiţii de participare:

  1. Like paginii noastre de Facebook 
  2. Like&Share la postarea acestui concurs din pagina noastră de Facebook
  3. Tăguieşte, într-un comentariu, un prieten cu care doreşti să mergi la spectacol.

Concursul se încheie miercuri, 8 mai, la ora 14,30.

SUCCES!

Mai Multe

More article