EvenimenteConcurs: Invitație pentru două persoane la Regalul de operă de la Cluj

Concurs: Invitație pentru două persoane la Regalul de operă de la Cluj

La Opera Națională Română din Cluj-Napoca, duminică, 15 octombrie, are loc un eveniment de tradiție: REGAL DE OPERĂ, un concert excepțional, organizat anual în cinstea Familiei Regale a României, ce reunește soliștii teatrului liric clujean, alături de tineri artiști și talentați absolvenți.

Inaugurată sub auspiciile Regelui Ferdinand I al României în anul 1919, Opera Națională Română din Cluj-Napoca avea să devină primul teatru liric înființat în țara noastră și reprezentant de înaltă ținută al culturii și artei autohtone și internaționale, al cărui principal deziderat a continuat să fie în tot acest răstimp promovarea excelenței, a tradiției și a harului liric, care își onorează originile și istoria.

Distribuția: KÖPECZI SÁNDOR-ATTILA – Bas, DIANA GHEORGHE (invitată) – Soprană, ANDREI MANEA (invitat) – Bas și ORCHESTRA OPERI NAȚIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA.

Îți dorești o invitație dublă la Regal de Operă, în 15 octombrie, de la ora 18,30? Dacă da, participă la concursul nostru.

Condiții de participare:

  1. Like paginii noastre de Facebook
  2. Like postarii acestui consurs din pagina noastră de Facebook
  3. Scrie într-un comentariu la această postare din pagina de Facebook numele unuia dintre artiștii din distribuția spectacolului Regal de Operă.

Concursul se încheie în data de 13 octombrie, ora 11. SUCCES!

 

Mai Multe

More article