EvenimenteCONCURS cu premii Gerovital Sun

CONCURS cu premii Gerovital Sun

Concursul lunii mai propune participanților testarea produselor  de protecție solară din gama Gerovital Sun, marca înregistrată Farmec. Premiile oferite la acest concurs sunt în număr de 3 și fiecare pachet de premii conține la rândul sau câte 3 produse GEROVITAL SUN: Spumă Protecție Solară SPF 30+Ulei bronzant SPS15 SUN+Loţiune Spray 3 in 1 după plajă.

Spumă Protecție Solară SPF 30 este un produs rezistent la apă ce asigură protecție ridicată în timpul expunerii la soare. Produsul are o formulare ușoară, fără efect gras, care se absoarbe ușor în piele. Condiționarea sub formă de spumă ajută aplicarea uniformă aducând și un extra-beneficiu: senzația de răcorire la aplicare, efect benefic în zilele toride de vară. Ingredientele acestuia sunt si ele atent selectionate: Rona Care™ Bronzyl® este un activator biologic al bronzării naturale, care stimulează și accelerează bronzarea naturală prin creșterea sintezei de melanină în piele. Formula este îmbogățită cu Ulei de Măsline și Betacaroten natural. Vitamina E din formulă joacă un rol important atât în refacerea funcției de barieră a pileii cât și în menținerea sănătății pielii expuse la soare. Este una dintre cele mai eficiente substanţe antiradicalice naturale, blocând reacţiile oxidative şi efectele distructive pe care razele UV le produc.

Uleiul bronzant SPS15 SUN asigură un bronz uniform si conferă supleţe pielii. Este un activator al bronzării naturale, protejează împotriva razelor UVA/UVB, are o formulă unică Rona Care™ Bronzy. Îmbogățit cu Ulei de Măsline și Betacaroten natural, cu o protecție solară medie 15 este ideal pentru piele închisă nebronzată / piele deja bronzată.

Loţiune Spray 3 in 1 după plajă asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare. Asigură integritatea și confortul pielii după expunerea la soare, linişteşte, răcoreşte și revitalizează, enține elasticitatea pielii. D-Pantenolul ajută la reînnoirea celulelor dermului și epidermului, la diminuarea iritațiilor, pruritului și arsurilor și menținerea elasticităţii pielii. Formula este îmbogățită cu extract de Boswellia Serrata și Mentol, ingrediente cu rol important în restabilirea confortului pielii arse de soare. Extractul de Boswellia Serrata reduce semnele caracteristice iritației: înroșirea și inflamarea , prin implicarea în procesul enzimatic inflamator, contribuind atât la calmarea epidermei cât și la regenerarea ei. Mentolul calmează pielea arsă de soare , eliberând-o de senzația de mâncărime și disconfort.

 

Dacă dorești să fii și tu unul dintre fericiţii câștigători, participă la concursul nostru.

Condiţii de participare (cumulative):

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastră de facebook.
  2. Like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook la întrebarea: Unde visezi să pleci în vacanţă vara aceasta?

Concursul se încheie marţi, 1 iunie, la ora 9,00.

 

Vă dorim mult succes!

 

NOTA: Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul www.random.org iar primii trei clasați vor fi declarați câștigători.

3 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article