EvenimenteClujwebstory.ro te trimite la cinematograf

Clujwebstory.ro te trimite la cinematograf

Concurs:

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din programul Cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca, începând de SÂMBĂTĂ, 13 mai, este necesar să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, să daţi un like postării de concurs şi unul paginii noastre de Facebook. În comentariu vă rugăm să scrieţi numele actorului preferat.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, sâmbătă, 13 mai, la ora 10.

Programul Cinematografului Florin Piersic

Sâmbătă – 13.05.2023

 Mavka. The Forest Song/Mavka. Zâna pădurii, AG,Animatie,Dub.Ro  11:00

Guardians Of The Galaxy VOL. 3/Gardienii galaxiei: Volumul 3,[2D],comedie,Sub.Ro 13:00

Beau Is Afraid /Toate fricile lui Beau,Comedie,drama,Sub.Ro  16:00

Book Club: The Next Chapter/Clubul femeilor dezlantuite,comedie,drama,Sub.Ro  19:00

 Hypnotic/In Transa,comedie,drama,Sub.Ro  21:15

Duminică – 14.05.2023

 Mavka. The Forest Song/Mavka. Zâna pădurii, AG,Animatie,Dub.Ro  13:30

Book Club: The Next Chapter/Clubul femeilor dezlantuite,comedie,drama,Sub.Ro  19:15

Hypnotic/In Transa,comedie,drama,Sub.Ro  21:15

Luni – 15.05.2023

Book Club: The Next Chapter/Clubul femeilor dezlantuite,comedie,drama,Sub.Ro  15:00

Stand up Comedy – spectacol

Marți – 16.05.2023

Epic/Regatul secret, AG,Animatie,Dub.Ro  13:30

Hypnotic/In Transa,comedie,drama,Sub.Ro  15:30

Stand up Comedy – spectacol

Miercuri -17.05.2023

Love Again/Din nou indragostita,Drama,Sub.Ro  15:00

Book Club: The Next Chapter/Clubul femeilor dezlantuite,comedie,drama,Sub.Ro  17:15

AVANPREMIERAFast X/Furios și iute X, AP12,actiune ,Sub.Ro  19:30

Joi – 18.05.2023

Beau Is Afraid /Toate fricile lui Beau,Comedie,drama,Sub.Ro  15:00

Hypnotic/In Transa,comedie,drama,Sub.Ro  18:00

AVANPREMIERAFast X/Furios și iute X, AP12,actiune ,Sub.Ro  20:00

Sinopsis Mavka. The Forest Song

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția este perfectă pentru întreaga familie.

Sinopsis Guardians of the Galaxy Vol. 3

În Gardienii galaxiei Vol. 3 de la Studiourile Marvel, iubitul nostru grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

Sinopsis Hypnotic

„În transă” spune povestea lui Daniel Rourke (Ben Affleck), un detectiv care trebuie să deslușească un mister care leagă dispariția fiicei lui de un program secret care infiltreză noi realități în subconștientul oamenilor.

Sinopsis Epic

REGATUL SECRET este o aventură-comedie 3D care ne prezintă o lume fantastică așa cum nu s-a mai văzut. Fiind realizat de creatorii filmelor Epoca de gheață și Rio, REGATUL SECRET spune povestea luptei continue dintre forțele binelui, care mențin lumea naturală vie, și forțele răului, care doresc să o distrugă. După ce o adolescentă se trezește transportată în mod magic în acest univers secret, ea se înconjoară de o echipă de elită de războinici și de un grup de personaje comice, ireale, pentru a-și salva lumea lor… și a noastră.

Sinopsis Beau Is Afraid

După moartea subită a mamei sale, Beau nu se simte bine – paranoia îi îngreunează viața și medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluție bună.
În drumul său înapoi acasă, Beau își confruntă trecutul, prezentul și viitorul, iar în cele din urmă este nevoit să-și depășească cele mai întunecate frici pentru a-și îndeplini visele.

Sinopsis Book Club: The Next Chapter

Mult așteptata continuare le urmărește pe cele patru prietene la cataramă în excursia pe care nu avut-o niciodată – în romantica Italie.
Când lucrurile o iau razna și secrete bine ascunse ies la iveală, vacanța lor relaxantă se transformă într-o aventură unică în viața lor.

Sinopsis Love Again

O tânără care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei și care trimite ocazional mesaje romantice către fostul lui număr de telefon leagă o relație neașteptată cu bărbatul căruia i-a fost alocat acel număr.

Sinopsis Fast X

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Mai Multe

More article