EvenimenteAvatar II şi invitaţii gratuite la Cinema FLORIN PIERSIC din Cluj

Avatar II şi invitaţii gratuite la Cinema FLORIN PIERSIC din Cluj

Începând de vineri, 16 decembrie, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca puteţi vedea AVATAR II. De asemenea, puteţi câştiga două bilete gratuite pentru orice proiecţie, la alegere, dacă participaţi la concursul nostru organizat în colaborare cu cinematograful.

Până să vă hotărâţi, vă prezentăm orarul de difuzare din următoarele 7 zile.

Vineri – 16.12.2022

 1. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei ), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 13:30
  Sâmbătă – 17.12.2022
 2. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei ), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 19:30

Duminică – 18.12.2022

 1. Lyle, Lyle, Crocodile: (Lilu,Lilu,Crocodilu ), [2D], Animatie, aventuri, comedie, Dub.Ro, 13:30
 2. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei ), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 20:00

Marți – 20.12.2022

 1. Mirciulica, [2D], AP12, Comedie, Ro 14:30
 2. Puss In Boots: (Motanul incaltat ), [2D], Animatie, Sub.Ro, 16:30
 3. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei ), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 18:30

Miercuri – 21.11.2022

 1. AVANPREMIERA I Wanna Dance With Somebody, [2D], N15,Biografic, muzical, Sub.Ro, 15:00
 2. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei ), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 18:00

Joi – 22.12.2022

 1. Avatar : The Way of Water: (Avatar: Calea apei), [2D], AG, Actiune, aventuri, SF, Sub.Ro, 16:00
 2. AVANPREMIERA I Wanna Dance With Somebody, [2D], N15, Biografic, muzical, Sub.Ro, 19:30

CONCURS:

Pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la unul din filmele din program, începând de VINERI, 16 decembrie, este necesar să lăsaţi un comentariu, la postarea acestui concurs, din pagina noastră de Facebook, să daţi un like postării de concurs şi unul paginii noastre de Facebook. În comentariu vă rugăm să scrieţi dacă vă place „ronţăiala” în timpul filmului, la cinematograf.

Câştigătorul va fi tras la sorţi online şi va fi anunţat public pe pagina noastră de Facebook, CLUJ WEB STORY, joi, 15 decembrie, după ora 10 dimineaţa.

Sinopsis Puss in Boots
În această iarnă, aventura are nouă vieți! DreamWorks Animation, studioul care ne-a încîntat cu animațiile “Cum să-ți dresezi dragonul,” “Shrek” și “Kung Fu Panda” prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, “Motanul Încălțat”.

Sinopsis Mirciulică
Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Sinopsis I Wanna Dance with Somebody
Comemorarea voioasă, dar și sfâșietoare, a vieții și carierei mult iubitei Whitney Houston, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile. Filmul îi urmărește parcursul de la începutul obscur, la statutul de legendă și până la moartea sa prematură din 2012.

Sinopsis Lyle, Lyle, Crocodile
Avand la bază cartea pentru copii cu același nume, lungmetrajul semnat de Josh Gordon și Will Speck spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în marele New York și care… nu mușcă.

Sinopsis Avatar: The Way of Water

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Mai Multe

More article