EvenimenteArt for Broken Heart - eveniment caritabil

Art for Broken Heart – eveniment caritabil

Joi, 4 mai, începând cu ora 18:30, la Cazinoul din Parcul Central va avea loc a V-a ediție a evenimentului caritabil Art for Broken Heart, organizat de Asociațiile Alfa Grup și Lumea ca Lumea.

Bucură-te de artă și frumos, șterge lacrimi, schimbă vieți!

Artiști consacrați și copii plini de talent și-au donat lucrările de artă pentru un scop comun – acoperirea nevoilor copiilor abandonați, a celor defavorizați și a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție.

Copiii și tinerii instituționalizați din județul Cluj  au nevoie de noi, de voi. Doar împreună putem avea un impact real în viața lor.

Licitația lucrărilor de artă va fi moderată de actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Seara va fi presărată cu momente artistice memorabile de operă și balet. Invitații care vor prezenta spectacole în cadrul evenimentului sunt soprana Claudia Anghel, discipolă a marilor artiști români Corneliu Fânățeanu și Nelly Miricioiu, și cei mai talentați elevi ai Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia.

Seara se va încheia cu o tombolă cu premii deosebite oferite de partenerii și sponsorii evenimentului.

Sunteți invitați cu drag la Art for Broken Heart, să petrecem o seară relaxantă împreună, să ne cunoaștem și să sprijinim copiii și tinerii mai puțin norocoși.

 

Mai Multe

More article