Poveşti de bineUn nou ingredient în Gama Gerovital Plant -uleiul din Floarea de Mac

Un nou ingredient în Gama Gerovital Plant -uleiul din Floarea de Mac

Gama Gerovital Plant este una dintre cele mai vechi create de Compania Farmec Cluj. Istoria ei a început să se scrie din 1985, iar de atunci a fost upgradată continuu în funcție de ultimele descoperiri din industria cosmetică.

2016 înseamnă, pentru Gama Gerovital Plant, un nou îngredient de bază și anume uleiul organic din Floare de Mac.

Uleiul de Floare de Mac se potrivește femeii de business, care trăiește în oraș și are tenul sensibil.

Alergiile și sensibiltățile pielii au devienit tot mai comune. Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și protector pentru piele.

Produsele care au la bază acest ingredient, se potrivesc, cu precădere, persoanleor cu pielea deshidratată, expusă stresului și factorilor de mediu și celor cu vârsta peste 25 de ani.

Noua Gamă Gerovital Plant cu Ulei Organic de Floare de Mac se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.

Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți.

Uleiul Organic de Floare de Mac este obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali.

Compușii beneficii ai plantei sunt puternici antioxidanți care protejează celulele pielii de stresul oxidativ, prin acțiune de inhibare, activare sau protejare a enzimelor specifice din corp și prin conservarea conținutului de antioxidanți proprii organismului. Totodată sunt substanțe antioxidante, antiradicalice și antiinflamatoare. Aplicate pe suprafața dermului, îmbunătățesc funcția de barieră a pielii.

Vă doriți să aflați ce produse conține noua gamă Gerovital Plant? Intrați AICI

Noua gamă Gerovital Plant include produse pentru îngrijirea tenului, a părului și a corpului.

Pe lângă Uleiul Organic de Floare de Mac, noile produse mai conțin ulei natural Inca Omega și ceară de albine care previn îmbătrânirea prematură a tenului, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii; uleiurile naturale: Jojoba, Squalan, Avocado și Soia care hrănesc, regenerează, protejează și menţin integritatea funcţiei de barieră a pielii, dar și Vitaminele A şi E  care sunt doi antioxidanţi puternici ce asigură un plus de protecţie fibrelor de colagen şi elastină, ducând la diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei lor.

 

Mai Multe

More article