Poveşti de bineBeautyUn cadou plin de iubire, de la Farmec

Un cadou plin de iubire, de la Farmec

Indiferent care dintre cele două sărbători ale iubirii le alegeți, în februarie aveți de făcut cel puțin un cadou.

Nu, nu e obligatoriu, dar, pentru că vă pasă, îl veți face.

Aveți la dispoziție o paletă foarte largă de opțiuni unele mai roșii, altele mai strălucitoare…Noi vă propunem cadouri utile.

Cei de la Compania Farmec din Cluj, au aruncat o privire peste produsele pe care le fabrică și, au stabilit noi oferte valabile în luna februarie și pentru El și pentru Ea. Este vorba despre produse din gamele Gerovital, Doina și Argan Plus care conţin atât produse pentru îngrijirea tenului, cât şi produse destinate îngrijirii corpului și părului.

Casetele cadou au fost concepute de specialiștii Gerovital pentru doamnele, domnişoarele şi domnii care doresc să ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai bună calitate, pentru îngrijirea zilnică.

Suntem atenți la nevoile consumatorilor noștri și încercăm să le fim aproape în ocazii speciale, oferindu-le șansa de a face bucurii celor dragi.

Astfel, casetele cadou reprezintă un cadou practic, ușor de utilizat, la un raport preț-calitate corect, ideal pentru a fi oferite în Luna Îndrăgostiților. (Ioana Borza, Marketing Manager Farmec).

Pentru Ele sunt oferte multe, după cum puteți vedea, dar una dintre casetele promoționale se adresează și Lor, băieților.

caseta gerovital men

Casetele cadou includ produse cosmetice din gamele Gerovital H3 Derma+, Gerovital Happiness, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic, Argan Plus și Doina și pot fi achiziționate și din magazinele proprii Farmec (Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Arad, Timișoara) sau online, direct de pe SITE.

Ce ziceți de idee? Și dacă vi se pare bună…rămâneți cu ochii pe noi pentru că, Farmec, va lansa promoții și în martie,  luna femeii.

 

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Mai Multe

More article