Poveşti de bineBeautyCând tenul tău primeşte mai mult decât tandreţe

Când tenul tău primeşte mai mult decât tandreţe

Vă mai amintiţi de Elisa, Anca şi Salonul The Secret din Cluj?

Între timp, activitatea lor a luat avânt. Salonul are acum mai multe servicii de oferit. Am fost şi eu să încerc mâinile pricepute şi produsele care, spun ele, sunt cele mai complexe şi mai bune de pe piaţa de tratamente cosmetice din România!

Îmi place tratamentul cosmetic relaxant şi îmi place să fiu sigură, când îmi las faţa pe mâinile cosmeticienei, că voi ieşi de acolo mai mult decât mulţumită de banii daţi.

Poate că majoritatea gândiţi la fel. Dacă da, vă mai ofer o alternativă de a judeca, prin ochii necunoscătorilor.

Ce ar fi dacă am alege cosmeticiana, în primul rând, în funcţie de priceperea ei şi produsele pe care le foloseşte şi, abia apoi, am întreba de preţ.

Evident, poate nu ne permitem, toate, să nu ne pese cât costă…şi nici nu e vorba despre aşa ceva în cele ce urmează să vă spun. Zic doar să ne gândim la noi şi să primeze binele tenului nostru.

Cosmeticienele de la The Secret, în tratamente folosesc o gamă nouă. Multe sunt noi şi lăudate.

Asta, însă, SummeCosmetics, este una dintre cele speciale. Am testat-o pe propria piele şi am avut parte de un tratament de hidratare, atât de necesar în zilele reci sau foarte calde.

 

Pentru început am avut parte de o ambianţă plăcută şi de o voce caldă, care, împreună m-au relaxat. Apoi…curaţarea cu apă glacială…nu e cazul de brrrr…e foarte plăcută şi ca temperatură şi ca miros. Am aflat imediat că stimulează şi
restabileşte mecanismele de autohidratare ale pielii şi previne pierderea apei restaurând funcţia lipidelor de barieră naturală a pielii.

 

SummeCosmetics a fost inventată de un grup de esteticieni profesionişti care au acceptat provocarea de a crea o marcă ce să răspundă adevăratelor lor nevoi.

Primele linii de produse de înaltă calitate şi la un preţ competitiv au fost create datorită experienţei şi efortului acestora: Linia Glaciar, de Restabilire a echilibrului natural al pielii, cea de Revitalizare celulară, de Regenerare celulară, pe bază de Vitamina C şi linia de Revigorare şi iluminare a tenului.

Şi am mai găsit ceva interesant la aceste produse, în afară de serul nutritiv care împiedică deterioarea AND-ului în celulele dermice, tratamentele cosmetice personalizate. 

MyCODE este un concept nou şi revoluţionar, creat de SummeCosmetics, pentru a preveni şi corecta efectele provocate de îmbătrânirea prematura a pielii în zona feţei, gâtului şi decolteului, personalizând fiecare tratament graţie unui cod unic anti-îmbătrânire, care tratează în profunzime necesităţile pielii, în fiecare moment.

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article