Poveşti de bineBeautyTenul nostru are nevoie de celule stem? Cei mai puternici regeneratori!

Tenul nostru are nevoie de celule stem? Cei mai puternici regeneratori!

De ce celule stem?

celule-stem

Celulele stem au fost introduse, de curând, în produsele cosmetice pentru îngrijirea pielii, ca alternative la alte ingrediente considerate performante în lupta împotriva îmbătrânirii țesutului cutanat (retinolul, de exemplu).

După ce oamenii de știință au descoperit super capacitatea acestor celule de a se regenera și a lua forma oricăror alte celule specializate ale organismului, ele au început sa fie folosite și pentru obținerea de rezultate importante în industria cosmetică.

S-a dovedit, de asemenea, că celulele stem derivate din extracte vegetale (fructe, legume și plante care își mențin prospetimea timp îndelungat), introduse în produsele cosmetice, ar putea preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Înainte de a cumpăra orice marcă de produs cosmetic pe bază de celule stem este bine să cunoașteți următoarele informații:

  1. Cremele sau măștile cu celule stem pot să conțină, atât celule extrase din plante, cât și cele provenite din ouă nefertilizate. Conținutul acestora asigură, în primul rând, sintetizarea colagenului.
  2. Celulele stem sunt capabile să se multiplice pe o perioada lungă de timp. Aplicate direct pe piele, ajută la ameliorarea ridurilor.
  3. Cosmeticele cu celule stem fac pielea din zona ochilor mai fermă datorită factorilor de creștere care contribuie la suplimentarea producției de colagen la acest nivel.
  4. Celulele stem identifică regiunea de piele afectată de razele ultraviolete și înlocuiesc celulele moarte cu unele sănătoase. Astfel, suplimentarea cantității de celule stem la nivelul pielii, crește șansele menținerii țesutului sănătos.

Produs de top cu celule stem

Unul dintre cele mai bune produse cu celule stem, de pe piața internațională de cosmetice, este Masca facială anti-îmbătrânire pe bază de bioceluloză. 

La baza biocelulozei se afla o tehnologie 3D de avangardă, capabilă să concentreze o cantitate de 200 de ori mai mare de substanțe active pentru a proteja celulele fundamentale ale pielii.

Structura sa ultrafină, obținută prin fermentarea laptelui de cocos, îi conferă un aspect de piele dublă permițînd un contact epidermic perfect prin intermediul căruia sunt transferate principiile active din ser.

Masca, de producție spaniolă, o puteți achiziționa online în set de 8 bucăți, cu aproximativ 380 de lei.

Efectele se observă după 15-20 minute de la aplicarea măștii anti-îmbătrânire pe bază de bioceluloză.

 

Anti-aging biocelullose facial mask 

Mai Multe

More article