EvenimenteStop acnee - CONCURS Farmec

Stop acnee – CONCURS Farmec

Principala problemă a apariției imperfecțiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal: porii sunt astupați, iar sebum-ul secretat de glande rămâne sub primele straturi de piele. Acneea poate fi noninflamatorie, când nu este implicată componența bacteriană, caracterizându-se prin apariția comedoanelor deschise (punctele negre) sau închise (punctele albe) și inflamatorie, când este implicată și componenta bacteriană, caracterizându-se prin apariția papulelor, pustulelor, nodulilor și chisturilor.

Compania Farmec produce Gama Gerovital Stop Acnee, care este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras, acneic, având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe eticheta produselor.

Luna aceasta Farmec oferă pentru câștigatorii concursului lunar, două kituri de tratament cosmetic Gerovital Stop Acnee.

Fiecare Kit de tratament conține câte trei produse indispensabile unei scheme complete și corecte de tratament pentru acasă. Aceste produse sunt:

Gel spumant purifiant 

Are în compozitia sa Acid Salicilic care prin efectul sau exfoliant ajută la eliberarea porilor și capsule moi cu vitamina E care asigură nutrienții necesari pentru o piele sănătoasă, fără să irite sau să agreseze tenul acneic.

Se folosește în mod regulat dimineața și seara. Se aplică o cantitate mică pe fața umedă, evitând zona ochilor și a gurii. Se masează ușor până face spumă, apoi se îndepărtează cu apă din abundență.

Cremă gel Sebum Control

Conține Sebaryl, un astringent natural ce are efect matifiant și antiiritant.

Se foloseşte zilnic, dimineaţa şi seara, după curăţarea prealabilă a tenului cu Gelul Spumant Purifiant. Se aplică pe faţă şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.

Cremă ultra-activă

Aceasta conține Acid Salicilic și se aplică strict pe zonele afectate, coşuri. A nu se utiliza de către persoanele alergice la aspirină.

Dacă vrei să câștigi unul dintre cele 2 premii oferite de Farmec, participă și tu la concursul nostru.

Condiţii de participare:

  1. Like&Share postării de concurs din pagina noastra de facebook.
  2. Oferă un like paginii noastre de facebook.
  3. Răspunde într-un comentariu la postarea din pagina noastră de facebook cu sintagma: STOP ACNEE!

Concursul se încheie sâmbătă, 29 septembrie, la ora 12,00.

Vă dorim mult succes!

4 COMENTARII

Comments are closed.

Mai Multe

More article